Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit gondoltok erről az...

Ti mit gondoltok erről az esetről?

Figyelt kérdés

[link]

Most akkor tényleg MINDENKI fogadjon orvost, mert ki tudja, mi történik.... ???

2013. máj. 28. 12:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Borzasztó tragédia a szülőknek... Részvétem nekik... :(
2013. máj. 28. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem tragédia akkor is történhet ha van fogadott orvod.

Egyetlen orvos sem képes a csodát művelni.

2013. máj. 28. 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A kettő nincs összefüggésben. Én mind a két gyerekemet fogadott orvos nélkül szültem meg és megfelelő orvosi ellátást kaptam mindkét császármetszés alatt és után is. Pedig mindkét esetben voltak kisebb problémák. Viszont ismerek olyan anyukát, akik fogadott orvos mellett is majdnem ott maradtak a szülőszobában, vagy éppen sérüléssel hozhatták haza gyereküket a kórházból. Szóval minden az orvostól függ.
2013. máj. 28. 12:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fér a fejembe hogy egy 5700 grammos babát miért próbálnak meg simán megszüleszteni...
2013. máj. 28. 12:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Fogadott orvossal,vagy anélkül is történhet tragédia.Rettenetes ami történt,de minden körülmény ismerete nélkül nem tudok,és nem is akarok véleményt mondani.Lehet,hogy az orvos volt nemtörődöm,de az is lehet,hogy anyuka mondta azt,hogy őt márpedig ne császározzák,megszüli a gyereket,ha belepusztul is...
2013. máj. 28. 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Kirázott a hideg! Borzasztó tragédia!

A cikkből azért az is kiderül, hogy a terhesgondozás során anyuka sem volt túl együttműködő, a csecsemő súlyát meg elég jól félre lehet mérni, még a modern UH készülékekkel is!

Lehet, hogy van felelős de az is lehet, hogy mindenki tudása legjavát beleadta, és mégis tragédia történt!

2013. máj. 28. 12:56
 7/11 anonim ***** válasza:
végülis hogyan vették ki a babát?
2013. máj. 28. 13:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem kötözködni akarok tényleg...de 5800 grammos babát KILÓKKAL mértek félre ?:(( mert pl. nekem (pedig nem vagyok egy kis darab) már 4400 grammos babánál rezgett a léc erősen...el nem tudom képzelni ha ennél is nagyobb lett volna mi lett volna. Az első gyereke is 5 kilós volt! Azért ez enged következtetni vmire:(

Persze ha nem járt terhesgondozásra és nem vett részt uh-kon akkor érthető hogy került ebbe a helyzetbe. Mindenesetre így is úgy is borzalmas:((

2013. máj. 28. 13:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"NEM HIVATALOS értesülésünk, hogy az édesanyánál cukorbetegség gyanúja merült fel, ezért felajánlották neki, hogy diabétesz-terhes gondozásban részesítik, ezt azonban elutasította. A gondozás során a szokottnál többet kellett volna kórházban feküdnie, s az étrendjét is felügyelték volna. A diabéteszes kismamák gyakrabban szülnek túlsúlyos csecsemőt. A magzat súlya 4000 gramm felett már ultrahangos vizsgálattal is nehezen megbecsülhető, akár ezergrammos eltérés is lehet."

Innentől kezdve akár azt is el tudom képzelni, hogy az anyuka elutasította a császármetszés lehetőségét.

Rengeteg körülményt nem tudunk, csak a cikkben leírtakat.

Nagyon sok lelkiismeretes szülész, nőgyógyász, szülésznő van, akik felfogadás nélkül is maximálisan helyt állnak. A tragédiáknál mindig kérdezgetjük a miérteket, amire talán nincs is válasz.

Elvileg a kórház mindent megtett, több szakorvos, szülésznő is jelen volt a végére a szülésnél, úgyhogy nem hiszem, hogy a nemtörődömség lett a tragédia oka.

2013. máj. 28. 13:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Ahol emberek dolgoznak, ott emberek hibáznak is. Tragédia.

Amúgy nem utasíthatta volna el a nő a császárt. Van egy pont, ahol ha életmentő a dolog, megcsinálják, akár akarja, akár nem. Szerintem emberi mulasztás lehet, nem vették figyleembe a méreteket. Valaki figyelmetlen volt.

2013. máj. 28. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!