Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császározás után segítség...

Császározás után segítség nélkül állítottak lábra és 6 órán keresztül állnom kellett. Ez így megy?

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 20:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
engem 2011ben császároztak.délután császároztak és másnap reggel állhattam fel először.segített a nővér,egyedül elég nehéz lett volna.kicsit kellett sétálgatnom a szobába és utána leülhettem.aztán persze már magamtól álltam fel amikor úgy éreztem és igyekeztem egyre többet sétálgatni.de nem kell 6 órán keresztül állni.ez hülyeség
2013. máj. 27. 21:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Nem értem a kérdésed egyik részét. Mit jelent az, hogy segítség nélkül állítottak talpra? Magyarázd el kérlek, mert ezt így nem tudom elképzelni. :-) Most segítettek vagy nem?
2013. máj. 27. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát ezt nehezen karom elhinni... és amikor hozták a babát állva szoptattál? És mi az,hogy kellet? Ott állt valaki mellett és figyelt,hogy le ne ülj?

Első szülés után 24órát kellett feküdnöm, második után 8at, segítség nélkül "kellett" felkelni, biztos segítettek volna, de mire ránk tudott figyelni a nővér (3ik beteggel volt elfoglalva) addigra felálltunk,felültünk. Elsőnél,meg mondták,hogy hogy könnyebb felkelni.

2013. máj. 28. 08:50
 14/17 anonim ***** válasza:

ÈN csak rokontòl hallottam : szülès után 1 òrával felkellett kelnie,kicsit sètálnia,majd lepihenhetett. Ott azonban kötelezően felkeltettèk

ÈN szerencsère termèszetesen szültem,de az a 2 lèpès míg az ágyròl a tolòszèkbe mentem,remegtem.

2013. máj. 28. 20:04
 15/17 anonim ***** válasza:
huh 4 hónapja volt a császárom fél3kor volt délután és másnap hajnal 4-5körül kellett felkelnem. De este nem is tudom hány óra volt mikor egyáltalán az érzéstelenítő kiment és egyből voltak elég emberes fájdalmaim. Biztos h nem tudtam volna felállni nemh 6 órán keresztül álljak folyamatosan. Még itthon se álltam annyit mert nem bírtam. Pár óra után nagyon nagyon el voltam fáradva. Kizártnak tartom h annyit kötelezően állnod kellett volna. És valóban h szoptattál? Ez szerintem vmi nagy marhaság lehet amit leírtál! Biztos h ezt akartad kérdezni? Elképzelhetetlennek tartom.
2013. máj. 28. 20:15
 16/17 Szandy89 ***** válasza:
Engem este 8kor császároztak!! És hajnal 5kor kellet fölkeljek! Segített a nővérke! Kimentem tusolni és aztán visszafeküdtem!!!
2013. máj. 28. 21:59
 17/17 anonim válasza:
6 óra után fel kell állni zuhanyozni aztán le lehet feküdni.(4 csàszárom volt)
2016. jún. 24. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!