Császározás után segítség nélkül állítottak lábra és 6 órán keresztül állnom kellett. Ez így megy?
Ez most komoly,vagy csak álmodtad?:)
Én is 6órával a császár után álltam fel mindenféle segítség nélkül,de addig álltam amíg elmentem tusolni!
Büntetésben voltál vagy mi hogy 6órán keresztül állnod kellett? Ilyen nincs!!!
császárt után legalább 4-6 óra mire teljesen kimegy az érzéstelenítés
addig tuti nem tudtál állni mert h nem érezted a lábadat
utána meg a fájdalom miatt ha nem kaptál csillapítást
szal kizárt
spinális után 24 óra fekvés kell
epi után is legalább 8 óra
"spinális után 24 óra fekvés kell
epi után is legalább 8 óra"
Na ez így nem igaz! Nekem spinális érzéstelenítésem volt,és mégis fel kellett kelnem 6óra múlva. Egyébként a trombózisveszély miatt kell ilyen hamar felállni!
Reggel 9-kor császároztak,este valamikor 7 után állhattam fel.A nővérke mondta segít ha kell de inkább egyedül csináljam,könnyebb lesz ha velem lesz a baba.Felálltam megmosakodtam,és visszafeküdtem az ágyba legközelebb reggel kellett felállnom,utána átvittek a gyermekágyas részlegre és onnantól velem volt a baba.
Kizárt dolognak tartom,hogy állnod kellett 6 órán keresztül.
Itt akár császár,akár sima szülés amikor átkerülnek az anyukák a gyermekágyasra tolókocsiban viszik őket :)
nem így megy :)
én szülés után 10 perces tusolás végén már remegő térdekkel vártam hogy újra ágyba bújhassak
Én sem hiszem el, hogy állnod kellett 6 órán keresztül. A felkelést kórháza válogatja.
Nekem 3 császárom volt. 1 kora délután, 2 reggel. Mindegyik esetben másnap késő hajnalban, még az éjszakás nővér segítségével kellett felkelnem és mennem tusolni, majd fekhettem vissza pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!