Kérhetem a császározás, ha van rá indokom?
Figyelt kérdés
Nem "lustaságból", életem legnagyobb élménye volt természetes úton világra hozni a nagy fiam. A kicsivel sajnos császározni kellett. A kérdésem kicsit összetett. Refluxom,gyomorszájsérvem és epekövem van. És igazából szeretném elköttetni magam, mert már ez a csöppség lesz a 3. gyerkőcöm és többet már nem szeretnénk. Az orvosom azt mondja, hogy még korai erről még beszélni. (17.hetes vagyok) De szeretnék egy kicsit előre gondolkodni.2013. máj. 11. 15:12
1/3 anonim válasza:
Engem epekővel császározta.
Nem hiszem, hogy önmagában ez elég indok lett volna, de sajnos bedurrant az epém a 39. héten, 24 órán át hánytam, majd harmadnapra belázasodtam, a baba tachikard lett, azonnal műtöttek...
Kívánom hogy nálad ne ez legyen az indok.
Szerintem egyébként így hogy 3. szülés, az előző császár volt és el is akarod köttetni magad, megcsászároznak.
2/3 anonim válasza:
Kórháza és orvosa válogatja.Van olyan orvos aki császár után nem vállal sima szülést.
Ha csak az elkötés miatt szeretnéd akkor nem muszáj a császár,mert szülés után ha "felgyógyultál" egy pici vágással megcsinálják.
3/3 anonim válasza:
Ha már volt császárod korábban, akkor kérheted, a protokoll megengedi. Nekem a dokim maga ajánlotta fel, hogy válasszak, mikor rákérdeztem hogy hogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!