Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Emlékszik még valaki a kétlány...

Emlékszik még valaki a kétlányos X hkm-re?

Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 16:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor te vagy az az anyuka? :)

Nekem is csak az etetés miatt kell felkelnem éjjel. De egy kicsit nehezen bírom, mert ugye napközben nincs alvás.

A szülés gyors volt és könnyű. 3 óra volt az egész és éppen felfeküdtem a szülőágyra, már nyomhattam is. 55cm, 3750g. Neked?

2013. máj. 26. 16:36
 12/14 A kérdező kommentje:

Én:)

Nekem 3200g és 53 cm lett. Nekem úgy indították, mert egyszerűen nem akart megindulni. Feltettek délelőtt 10-kor a 4 órás oxitocin infúzióra és 14:15-kor már meg is született a baba. Szóval nekem is 3 órás volt az egész :D

Sajnos a nyakára volt tekeredve a zsinór és a fájások közben sokszor kihagyott a szíve. Arctartással született, ami miatt bevérzett az egész arca és szeme is :( Az arca már szépen meggyógyult, de a szemén még látszik a pirosság.

Szép szülésem volt, nem volt olyan hú de nagyon brutális a fájdalom:D Nálunk harmadik babánál már nem jár gátmetszés, szóval azt hiányoltam nagyon. Most sokkal jobb, hogy nem volt, de a kitolásnál azt hittem meg fogok halni, az a része elég fájdalmas volt, de hál isten jó volt a szülésznő és elég jól csinálta a dolgokat így abszolut nem repedtem sehol.

2013. máj. 26. 17:02
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem sem volt gátmetszés. Igaz az elsőnél sem. Csak egyet sajnálok, hogy éjjel szültem és így nem lehetett apás szülés.
2013. máj. 26. 17:23
 14/14 A kérdező kommentje:

Nekem az első kettőnél volt és sokkal fájdalmatlanabb volt a kitolás.

Nálunk apás szülés volt, bár sok értelme nem volt mert nem engedtem oda magamhoz apukát. A lányoknál sokat segített, maszírozta a hátam stb. De most csak ült a székbe és várt. Amikor látta rajtam hogy fáj, oda akart jönni én meg mondtam neki hogy üljön vissza:D

Aztán kitolásnál már mellettem volt fogta a lábam meg a fejem.

2013. máj. 26. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!