Milyen a kaposvári szülészet?

Szia!
Én júniusban fogok szülni Kaposváron. Mesélnél nekem mit kell tudjak?
Szülésznőt fogadok, de orvost nem. Eda-t lehet kérni?
Esetleg jó szülésznőt tudsz ajánlani?
Köszi

Szia
Hat kerdezz batran nem tudom igazabol mire vagy kivancsi...szulesznot tudok ajanlani a neve Hagyánek Adrienn en mind a ket fiamat nala szultem es ha lesz kovetkezo azt is nala szeretnem.ha jol tudom van lehetoseg edat kerni bar
En nem tettem csak gazt szivtam...
Varom a kerdeseidet :)

Szia! Köszi a választ!
Olyanok érdekelnének pl hogy milyen állapotban vannak a szobák, hány személyesek? Szülőszoba milyen? Milyenek a nővérek, orvosok?
Látogatási rend van-e?
Miket kell vinni a babának?
Előző lányomat még Békéscsabán szültem, ott teljesen máshogy van minden, még a terhesgondozás is. Ott minden szobához tartozik saját wc, zuhanyzó, szépen felújított szobák vannak(max 3 ágyas). Szülőágyat magadnak tudod állítani egy gombbal, hogy mennyire legyen vízszintes vagy éppen ülő. Van egyszemélyes szülőszoba is. Arra lennék kíváncsi, hogy ehhez képest itt milyenek a körülmények?
Hány nap után engednek haza sima szülésnél és császárnál(lányommal császáros voltam, de most szeretnék természetesen szülni)?
Köszönöm

Szia
Hat nem egy luxus szuleszet az biztos...vannak egy agyas szuloszobak is es vannak ketagyasak is...van alternativ szuloszoba ott van bordasfale s labda es kotel meg francia agy...ebben a szobaban van a szuloszek is a tobbiben agy van.Van amelyik regebbi de van modern allithato emelheto dontheto is.a szulesznok nagyon kedvesek segitokeszek egyutterzok...a dokik..hat azok a dokik...ha fogadott van akkor semmi gaz ha ugyeletes van akkor sem biztos h rossz elmenyed lesz vele kapcsolatban mikor milyen kedvuk van szerintem, a fiatalok meg lelkesek az oregek meg amolyan maguknak valok.
A csecsemosok nem epp a legaranyosabbak szerintem...na jo azert ott is akad aki segitokesz...van babamama szoba szules utan ha van hely oda kerulsz es a babat is odaadjak persze ha minden oke.Itt van ket agyas es tobb agyas szoba a szobakhoz nem tartozik wc es ilyesmi egy kozos van a folyoson a furdovel egyutt.van latogatasi rend delelott azthiszem 10-11 ig es delutan talan 16-18 ig de nem vagyok benne biztos...amugy senki nem tartja be.A babat nem viheted ki ablakon mutathatod meg.be sem mehet senki.ha siman szulsz szules utan 3 nappal hazamehetsz ha minden okes baba nem sarga ha csaszaros leszel akkor azthiszem negy nap

A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Azóta május 30án, 37.hétre megszültem Kaposváron.
Leírom, hátha valakit majd még érint.
30.héten végül fogadtam dokit, Fodor Jánost, mert kevés volt a magzatvizem, túlérett volt a lepény, faros volt végig a baba és az első császár miatt most is arra készültünk.
Tehát a doki és a szülésznő is végtelenül normális, aranyos és segítőkész volt, pedig tényleg nem tudtunk nekik sok pénzt adni.
Viszont fogadott doki nélkül, csak szülésznővel, le sem tojták a fejemet előtte.
30. héttől hetente jártam uh-ra, így mindig előre vettek időpont nélkül.
A 12 napos bent tartózkodásunk(baba miatt, szabálytalan és szapora légzés, leesett vércukor, sárgaság) alatt a szülésznők mind rendesek voltak az őrzőben, a szülészeten, és a rooming in-ben is.
Csecsemősök között 1 idősebb volt, aki sokat segített, és nagyon rendes volt, a többi elmegy, nem sok vizet zavart.
Nem tudom mi lett volna fogadott doki nélkül, de biztos nem alakult volna így a dolog.
Tehát szerintem, ha valaki csak az egyiket engedheti meg magának, akkor itt még sajnos, tényleg nem mész semmire doki nélkül.
Mindenhol azt kérdezték legelőször, hogy ki az orvosom.
Hát ennyi a mi történetünk, egy programozott császárnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!