Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a kaposvári szülészet?

Milyen a kaposvári szülészet?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
En decemberben szultem a masodik babamat a korhazban...vannak hianyossagai de osszesegeben elfogadhatoak a korulmenyek es a hozzaallas is a dolgozok reszerol..en fogadott szulesznonel es orvosnl szultem...ha van konkret kerdesed szivesen valaszolok :)
2013. máj. 25. 23:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én júniusban fogok szülni Kaposváron. Mesélnél nekem mit kell tudjak?

Szülésznőt fogadok, de orvost nem. Eda-t lehet kérni?

Esetleg jó szülésznőt tudsz ajánlani?

Köszi

2014. jan. 2. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia

Hat kerdezz batran nem tudom igazabol mire vagy kivancsi...szulesznot tudok ajanlani a neve Hagyánek Adrienn en mind a ket fiamat nala szultem es ha lesz kovetkezo azt is nala szeretnem.ha jol tudom van lehetoseg edat kerni bar

En nem tettem csak gazt szivtam...

Varom a kerdeseidet :)

2014. jan. 6. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Köszi a választ!

Olyanok érdekelnének pl hogy milyen állapotban vannak a szobák, hány személyesek? Szülőszoba milyen? Milyenek a nővérek, orvosok?

Látogatási rend van-e?

Miket kell vinni a babának?

Előző lányomat még Békéscsabán szültem, ott teljesen máshogy van minden, még a terhesgondozás is. Ott minden szobához tartozik saját wc, zuhanyzó, szépen felújított szobák vannak(max 3 ágyas). Szülőágyat magadnak tudod állítani egy gombbal, hogy mennyire legyen vízszintes vagy éppen ülő. Van egyszemélyes szülőszoba is. Arra lennék kíváncsi, hogy ehhez képest itt milyenek a körülmények?

Hány nap után engednek haza sima szülésnél és császárnál(lányommal császáros voltam, de most szeretnék természetesen szülni)?

Köszönöm

2014. jan. 9. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia

Hat nem egy luxus szuleszet az biztos...vannak egy agyas szuloszobak is es vannak ketagyasak is...van alternativ szuloszoba ott van bordasfale s labda es kotel meg francia agy...ebben a szobaban van a szuloszek is a tobbiben agy van.Van amelyik regebbi de van modern allithato emelheto dontheto is.a szulesznok nagyon kedvesek segitokeszek egyutterzok...a dokik..hat azok a dokik...ha fogadott van akkor semmi gaz ha ugyeletes van akkor sem biztos h rossz elmenyed lesz vele kapcsolatban mikor milyen kedvuk van szerintem, a fiatalok meg lelkesek az oregek meg amolyan maguknak valok.

A csecsemosok nem epp a legaranyosabbak szerintem...na jo azert ott is akad aki segitokesz...van babamama szoba szules utan ha van hely oda kerulsz es a babat is odaadjak persze ha minden oke.Itt van ket agyas es tobb agyas szoba a szobakhoz nem tartozik wc es ilyesmi egy kozos van a folyoson a furdovel egyutt.van latogatasi rend delelott azthiszem 10-11 ig es delutan talan 16-18 ig de nem vagyok benne biztos...amugy senki nem tartja be.A babat nem viheted ki ablakon mutathatod meg.be sem mehet senki.ha siman szulsz szules utan 3 nappal hazamehetsz ha minden okes baba nem sarga ha csaszaros leszel akkor azthiszem negy nap

2014. jan. 9. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Jah pelust vigyel es popsitorlot is ruhat adnak abban van ott bent...mas nem kell neki...egesz nap veled lehet ejfelkor elviszik h tudjanak az anyukak is pihenni es reggel otkor hozzak oket vissza utanna pedig het nyolc korul viszik el amikor oket is megvizsgalja a gyerekorvos...furdeni pedig este het es nyolc kozott viszik be pket
2014. jan. 9. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen!
2014. jan. 10. 10:00
 8/8 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azóta május 30án, 37.hétre megszültem Kaposváron.

Leírom, hátha valakit majd még érint.

30.héten végül fogadtam dokit, Fodor Jánost, mert kevés volt a magzatvizem, túlérett volt a lepény, faros volt végig a baba és az első császár miatt most is arra készültünk.

Tehát a doki és a szülésznő is végtelenül normális, aranyos és segítőkész volt, pedig tényleg nem tudtunk nekik sok pénzt adni.

Viszont fogadott doki nélkül, csak szülésznővel, le sem tojták a fejemet előtte.

30. héttől hetente jártam uh-ra, így mindig előre vettek időpont nélkül.

A 12 napos bent tartózkodásunk(baba miatt, szabálytalan és szapora légzés, leesett vércukor, sárgaság) alatt a szülésznők mind rendesek voltak az őrzőben, a szülészeten, és a rooming in-ben is.

Csecsemősök között 1 idősebb volt, aki sokat segített, és nagyon rendes volt, a többi elmegy, nem sok vizet zavart.

Nem tudom mi lett volna fogadott doki nélkül, de biztos nem alakult volna így a dolog.

Tehát szerintem, ha valaki csak az egyiket engedheti meg magának, akkor itt még sajnos, tényleg nem mész semmire doki nélkül.

Mindenhol azt kérdezték legelőször, hogy ki az orvosom.

Hát ennyi a mi történetünk, egy programozott császárnál.

2014. júl. 25. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!