Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg "rossz" a kaposvári...

Tényleg "rossz" a kaposvári szülészet?

Figyelt kérdés
Miért? Ott szeretnék majd szülni, de itt elég sok rossz dolgot olvastam:(

2012. ápr. 16. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen mondanám rossznak :)

Én 5 éve szültem ott és az ellátással semmi bajom nem volt,a nővérkék kedvesek voltak,a szülésznők végig mellettem voltak (2-is) nem hagytak magamra,nyugtattak végig mondták mit hogy kell csinálni:)

a csecsemősök is elég segítőkészek voltak,a szoptatással meggyűlt a bajom,de mikor szóltam,jöttek és segítettek!

sokat feküdtem is benn terhesség alatt és ott is minden rendben volt,bármi volt jöttek segítettek,egyedül a kórházi felvételnél volt mindig fennakadás,az asszisztensek nem túl barátságosak,de ez meg engem nem érdekelt,mert nem ők kezeltek :)

Hát a tisztaság az tényleg nem megfelelő,én folyton féltem hogy elkapok valamit,de megúsztam!Szerintem ez hozzáállás kérdése is egy kicsit,mert rengeteg a beteg,én mindig próbáltam normálisan beszélni,akkor is amikor láttam semmi kedvük még egy beteghez,de amikor én normálisan szóltam ők is váltottak :)

Csak az orvosom volt fogadott és nem pénzeltem a nővérkéket,szülésznőket sem,de vissza gondolva még dokit sem kellett volna fogadni,vagy nem azt akinél akkor voltam,mert nem sokat láttam utána,még vizitkor sem,de már váltottam :)

Van fogadott dokid?

2012. ápr. 16. 17:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Még nincs dokim, a tied ki? Magánban jársz hozzá?
2012. ápr. 16. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Rossz élménye bárkinek lehet bármelyik kórházról.

Itt is vannak jó orvosok és nagyon kedvesek a szülésznők.

Horváth Máriát és Tomsics Mónikát jó szívvel ajánlom.

Dokik közül pedig a Bencze doktor úr nagyon rendes.

2012. ápr. 17. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

magánba járok hozzá igen és Rák Tibor dokihoz járok,teljesen meg vagyok vele elégedve!

Mikorra várod a picit?

2012. ápr. 17. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyaltalan nem rossz a kaposvari szuleszet. Az ott dolgozo szulesznok nagyon kedvesek, a csecsemosok segitokeszek altalanossagban, persze mindenhol vannak kivetelek es barkinek lehetnek rossz napjaik. Annyi hogy az epulet nem csilli villi, hiszen egy muemlek. Tehat nincs hotel jellege mint sok mas szuleszetnek. A kortermek nem tul konfortosak, wc, furdo a folyoson. Az elelmezes sem tul jo, de eheto. A szuleszet anyagi lehetosegei igen korlatozottak, de meg igy is odafigyelnek pl. a fajdalomcsillapitasra, erzestelenitesre. Osszessegeben az ott dolgozo kedves szulesznok, orvosok es csecsemosok szerintem igenis jo szuleszette teszik a kaposvari szuleszetet. 2 eve is ott szultem es 5 hete is. Az elso szulesemnel fogadott orvosomat egyaltalan nem ajanlanam, o a kivetelek koze tartozott. Penzehes es nem tul kedves doki. A masodik babavarasra viszont egy tunderi dokit fogadtunk akit viszont oszinten nagyon ajanlanek. Fiatal es nagyon lelkes, lelkiismeretes es nagyon kedves, ami nalam fontos szempont volt az elso doki utan, hiszen mikor olyan kiszolgaltatott helyzetben vagy mint vizsgalat vagy szules kozben akkor nem mindegy hogy hogyan szolnak hozzad. Az o neve Dr Peterfi Istvan. Kellemes babavarast!
2012. ápr. 18. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!