Tényleg "rossz" a kaposvári szülészet?
Nem feltétlen mondanám rossznak :)
Én 5 éve szültem ott és az ellátással semmi bajom nem volt,a nővérkék kedvesek voltak,a szülésznők végig mellettem voltak (2-is) nem hagytak magamra,nyugtattak végig mondták mit hogy kell csinálni:)
a csecsemősök is elég segítőkészek voltak,a szoptatással meggyűlt a bajom,de mikor szóltam,jöttek és segítettek!
sokat feküdtem is benn terhesség alatt és ott is minden rendben volt,bármi volt jöttek segítettek,egyedül a kórházi felvételnél volt mindig fennakadás,az asszisztensek nem túl barátságosak,de ez meg engem nem érdekelt,mert nem ők kezeltek :)
Hát a tisztaság az tényleg nem megfelelő,én folyton féltem hogy elkapok valamit,de megúsztam!Szerintem ez hozzáállás kérdése is egy kicsit,mert rengeteg a beteg,én mindig próbáltam normálisan beszélni,akkor is amikor láttam semmi kedvük még egy beteghez,de amikor én normálisan szóltam ők is váltottak :)
Csak az orvosom volt fogadott és nem pénzeltem a nővérkéket,szülésznőket sem,de vissza gondolva még dokit sem kellett volna fogadni,vagy nem azt akinél akkor voltam,mert nem sokat láttam utána,még vizitkor sem,de már váltottam :)
Van fogadott dokid?
Rossz élménye bárkinek lehet bármelyik kórházról.
Itt is vannak jó orvosok és nagyon kedvesek a szülésznők.
Horváth Máriát és Tomsics Mónikát jó szívvel ajánlom.
Dokik közül pedig a Bencze doktor úr nagyon rendes.
Első vagyok!
magánba járok hozzá igen és Rák Tibor dokihoz járok,teljesen meg vagyok vele elégedve!
Mikorra várod a picit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!