Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 108 kg val szult mar valaki...

108 kg val szult mar valaki siman? Milyen volt? Meseld el a hatranyat. Gondolom elonye nincs, nagyon felek

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 08:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én kerek 100 voltam az elsőnél simán ment minden fél óra alatt meg volt,4050g-mal,most 35 hetesen 102 vagyok,12 kg híztam,de még minden rendbe van :)
2013. máj. 23. 15:49
 12/13 anonim válasza:
100%

Szia!

Első babával 115kg voltam. A baba 3800gr 51cm volt. 6 óra alatt lett meg.

Második babával 120kg voltam. A baba 3900gr 52cm volt. 13 óra alatt lett meg.

Egyik szüléssel sem volt semmi gond. Sem előnyét, sem hátrányát nem tudnám kiemelni.

Egy vicces szituáció is volt, mert pont egy fiatalka kezdő dokit kaptam, aki keresett, de valahogy azt a szobát ahol én voltam nem nézte meg jobban, mert a harmonika ajtó pont annyira volt elhúzva, hogy nem látott bennt senkit. Végül egy jó 20 perces keresgélés után talált rám és annyit mondott, hogy elnézést kér, de úgy elbújtam az ajtó mögött, hogy észre sem vett. Én nézegettem kicsit az ajtót (kb 10 centi volt belőle kinyitva), és megköszöntem neki, hogy ilyen kedves bókot "pille termetem" már régen kapott. Na, ezen olyan jót nevetett velem együtt, hogy még a könnye is kicsordult. :)

2013. máj. 23. 19:44
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok, remelem hasonlo elmenyeim lesznek nekem is, nagyon nagyon remelem.

Utolso ez nagy volt, ez nagyon tetszett :D

2013. máj. 23. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!