Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 108 kg val szult mar valaki...

108 kg val szult mar valaki siman? Milyen volt? Meseld el a hatranyat. Gondolom elonye nincs, nagyon felek

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 08:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Es ez automatikusan vonzza magaval h a baba is nagy lesz?
2013. máj. 23. 08:32
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Szia az nem törvényszerű hogy a baba is nagyobb lesz, én 117kg voltam amikor mentem szülni sajnos nagyon sokat felkaptam a lányommal amúgy sem vagyok egy vékony alkat, egy hátránya volt számomra nem alakították át az ágyat szülő székké így fogni kellett a lábam és a baba is ott volt még a pocakba kényelmetlen volt, de semmi más hátránya nem volt, örülök hogy a természetes mellett döntöttem amikor választhattam volna a császárt is.
2013. máj. 23. 08:36
 3/13 anonim ***** válasza:

Na majd 4 hét múlva megmondom, most vagyok 104:)))

Az elsőt 92-vel szültem, vagyis császár lett a vége, mert annyira fent volt, nem jött lejjebb, akár hogy nyomtam, de a súlyom miatt ne volt semmi sem kellemetlen!

Nekem is az volt csak rossz, hog fogni kellett a lábam, s a hasamtól alig értem el.

2013. máj. 23. 08:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöm szült pár hete hasonló paraméterekkel.

Első baba volt, kb. 3 óra alatt kint volt, simán szült, és a baba nem volt annyira nagy, kb. 3200 g körül született. Jött mint a gyorsvonat, mindketten jól vannak :).

Sok sikert!

2013. máj. 23. 08:42
 5/13 anonim ***** válasza:
45%
110-el szültem, szóval majdnem 108, viszont 108 kg-val lettem terhes. Baba 3900 gramm volt. Császáros lett, de nem a súlyom miatt... Nem automatikusan nagy baba lesz a súlyod miatt. Hátrányát nem éreztem, doki sem mondta, hogy hátrányom származna ebből. Én is nagyon féltem, de, ha 70 kils vagyok, akkor is nagyon féltem. Mikor közölték, hogy császár, akkor meg remegtem , mint a nyárfalevél, de nem lett semmi baj. Most 106-al kezdtem a terhességet és 16 hetesen 105 vagyok.
2013. máj. 23. 08:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Én ugyan "csak " 94 kg-val mentem szülni, de 3540 grammos babát 3 óra alatt megszültem burokrepesztés után.

Hátránya a nagyobb súlynak max annyi lehet,hogy kitolásnál nem tudod annyira felhúzni a lábadat amennyire kéne.Nekem ez gond volt ennyi kilósan is, és a férjem meg a szülésznő fogta-húzta a lábamat, hogy tudjak nyomni.

2013. máj. 23. 09:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is 108 kg-al mentem szülni, nem volt semmi probléma, kényelmes volt, a lábamat sem kellett fogni. Gyors és sima sima szülés volt, 2850g volt a kicsi, 13kg -t híztam a várandósság alatt.
2013. máj. 23. 09:29
 8/13 anonim ***** válasza:

113 kg-val mentem szülni, semmi hátrányát nem éreztem és soha nem is éreztették.

3700 gr lett a fiam és 52 cm.

Ő még pici, semmit nem fogytam a szülés óta, és ismét terhes vagyok. Még mindig nem mondott senki egy rossz szót sem, mondjuk most én érzem, hogy ez így nem túl jó, ezért igyekszem nem-, vagy alig hízni és utána lefogyni.

17 hkm

2013. máj. 23. 09:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Azt hifelejtettem, hogy mindkét szülésem sima volt, fájdalomcsillapító nélkül (az elsőnél kb 80-90 kg lehettem szülésnél).

Az első 6 óra, a második 12.

8-as

2013. máj. 23. 09:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100 fölött voltam mindkét szülésemnél, a lányom 3550, a fiam 4150g volt, természetesen születtek, nem volt gond
2013. máj. 23. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!