Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor álltatok teljesen...

Mikor álltatok teljesen készen a szülésre, a babafogadására? Mikor mostátok, vasaltátok ki a ruhácskákat? Festettetek? Állt készen teljesen a kiságy? Vettetek babakocsit stb?

Figyelt kérdés

Hanyadik héten kezdtetek el vásárolni, szereztétek be a nagyobb illetve kissebb dolgokat? Minden érdekelne :))

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2013. máj. 20. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33.héttől vásárolgattunk, 35 hetesen mindent kimostam, összepakoltam a cuccom, 38 hetesen össze raktuk a kiságyat, végül túlhordtam :) ágyneműt a kiságyba, baldachint, egyebeket a párom húzta/tette fel, mielőtt jött értünk a kórházba :)
2013. máj. 21. 16:58
 12/14 petera6 ***** válasza:

A festés, babakocsi, ruhák, hordozó, bútorok, padlószőnyeg már megvannak. Már csak az apróságok, textilek hiányoznak. Mosni akkor fogok, amikor már itthon leszek és nem dolgozok (36-37. hét tájékán, ha minden jól megy), a vasalás még kérdéses, hogy lesz e :D

22hkm

2013. máj. 22. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Az elsővel a 24. hét körül kezdtem vásárolni, a kiságy a születésére készült el. A lakás viszont romokban hevert, mert építkeztünk, és persze minden csúszott. A kislányom előbb akart jönni, így én a kórházból "felügyeltem" a felújítást. Amikor megszületett, még nem volt a szobájának fala. De mire hazaértünk, minden kész lett. Igaz a férjem egy hétig nem aludt. Anyukám mindent kimosott, kivasalt.

A másodiknál könnyebb volt, már jobban tudtam, mi a fontos, mi kell, mi nem, sokminden meg is volt már. Vele a 30. hét körül kezdtem vásárolni, én magam tapétáztam, festegettem a 38. héten. Pont kész lettem mindennel, mosás, vasalás, stb. A kiírt előtt 5 nappal érkezett.

2013. máj. 22. 22:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Ma töltöttem be a 39. hetet. Ruhák kimosva, kiságy összerakva, minden megvéve (ezekkel 1 hete lettem kész). A kórházi csomagom még nics kész, majd talán a hétvégén. A két nagyot túlhordtam 1 héttel, azért vagyok ilyen nyugodt.
2013. máj. 23. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!