Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor álltatok teljesen...

Mikor álltatok teljesen készen a szülésre, a babafogadására? Mikor mostátok, vasaltátok ki a ruhácskákat? Festettetek? Állt készen teljesen a kiságy? Vettetek babakocsit stb?

Figyelt kérdés

Hanyadik héten kezdtetek el vásárolni, szereztétek be a nagyobb illetve kissebb dolgokat? Minden érdekelne :))

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2013. máj. 20. 20:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Babakocsit 35 hetesen vettük, mert úgy volt, hogy rendelni kell, de végül volt raktáron. A ruhákat 38 hetesen vettem 39 hetesen mostam ki (nem vasaltam). A bútorok nagy részét a 39. héten raktuk össze, de a kiságyat a párom rakta össze míg a korházban voltunk.
2013. máj. 20. 20:58
 2/14 gabszem ***** válasza:
én nem voltam babonás, pár hónapos terhesen már vettünk ruhácskákat, ha megtetszett valami. A babakocsit is már kb. 4 hónapos terhesen megvettük, mert jó áron volt. A babaszoba decemberben készült el, februárban született. Én nem vasaltam.
2013. máj. 20. 21:24
 3/14 anonim ***** válasza:
14 hetes vagyok, most megy nálunk a festés, lapozás, stb. Ha kész a szoba és a lakás többi része, amin változtatni akarunk, akkor kb. nyár végén elkezdjük berendezni mindennel. Nem vagyok babonás, így jött ki a lépés. Már mostanában is nézelődtünk, határozott elképzeléseink vannak a dolgokról :) Keresem az akciókat, stb. :)
2013. máj. 20. 21:52
 4/14 anonim válasza:
36 hetesen csinaltam a baba szobàt ès pakoltam össze a kórhàzi csomagot, de 20 hèttől kezdtem el vasarogatni lassan mindent.
2013. máj. 20. 22:50
 5/14 anonim válasza:
mi a 8.héttől väsárolgattunk. nyáron vettük meg a babakocsit, ősszel a kiságyat. nálunk decemberi a baba :)
2013. máj. 21. 08:54
 6/14 anonim ***** válasza:

Én a babakocsit vettem meg legelöszőr (semleges színben), mert akciós volt. Amikor megtudtuk hogy kisfiú onnantól vásároltunk. A szoba (parkettázás, festés) a 25ik héten lett kész. Utána vettük meg a bútorokat.

Nálunk a 36-ik hétre minden készen lett, bepakolás, ruhák mosása és vasalása is :)

A 38ik héten aztán megszületett a Fiam, így nem bánom ,hogy hamarabb készen lettünk.

Egyébként én fokozatosan várásoltam meg mindent, attól függ mikor milyen akciót fogtam ki .

2013. máj. 21. 09:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Kompletten a 37. héten volt kész minden. Akkor kezdtem el jóslozni aztán 40. héten lett meg a baba.
2013. máj. 21. 10:15
 8/14 anonim ***** válasza:
37 hetesen már teljesen kész volt minden, onnantól bármikor jöhetett a baba :)
2013. máj. 21. 10:18
 9/14 anonim ***** válasza:

34. hét óta már csak a baba hiányzik. :)

36+3 hkm

2013. máj. 21. 13:21
 10/14 anonim ***** válasza:
36. héten készen állt minden, már csak a baba hiányzott. Ő viszont váratott magára a 42. hétig
2013. máj. 21. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!