Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 eve volt egy csaszarom, es...

4 eve volt egy csaszarom, es szules utan kaptam clexant, ti kaptatok? Most kinnt elek kulfoldon, es kerdeztek h miert kaptam

Figyelt kérdés
most kinnt elek kulfoldon, es kerdeztek h miert kaptam,de nem tudom, mert semmi gondom nem volt terhesseg alatt, csak a felmenoim kozott sok a trombozisos, ez lehetseges?
2013. máj. 19. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is kaptam, nekem sem volt gond a terhességgel. Ez egy véralvadásgátló, megelőzi a vérrög kialakulását. Nem mindenhol adnak ha jól tudom.
2013. máj. 19. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is kaptam, minden nap, amíg a kórházban voltunk. Szerintem ahol szültem ott minden császáros kap.
2013. máj. 19. 19:36
 3/3 anonim válasza:
Hát én bizony nem kaptam!2 császáron vagyok túl(ugyanazon intézményben)és eggyiknél sem adtak!Viszont műtét után 6 órával kötelezően talpra kellett állni,és zuhanyozni menni segítséggel,lehet ezért,nem tudom.Na akkor most mi a helyes?
2013. máj. 19. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!