Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszarmetszes utan mikor...

Csaszarmetszes utan mikor lehet a vizallo ragtapaszt veglegesen eltavolitani?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, felszivodo varratok.

2 hete szültem, eddig rajta hagytam itthon is a ragtapaszt, hogy zuhanyozasnal ne kapjon vizet.

2013. máj. 16. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Én ahogy hazajöttem egyből levettem. Doki mondta nyugodtan víz is érhette csak áztatni nem szabad. Utána meg hajszárítóval jól megszárítottam.
2013. máj. 16. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem úgy mondta a doki h 34 nap után le vehetem. Áztatni ne áztassam de érheti víz. Nappal még 1-2 napig sima tapaszt tettem rá de aztán feleslegesnek tartottam. Szépen varrtak nagyon és aznap volt varratszedésem amikor jöttem haza. Hétfőn császároztak és szombati napon már kiszedték. :)Szerintem már nyugodtan leszedheted. :) Kaphat vizet csak ne ülj egy kád vízbe h ázzon. :)
2013. máj. 16. 22:50
 3/10 anonim ***** válasza:
A kórházban reggel-este cserélték a kötést, mikor hazajöttem levették, és nem is kellett ragasztgatni.
2013. máj. 16. 22:53
 4/10 anonim ***** válasza:
nem 34 napot akartam írni hanem 3-4 napot csak a kötőjel lemaradt :D
2013. máj. 16. 22:55
 5/10 Disi ***** válasza:
Nálam is úgy volt, mint a 2. hozzászólónak. Ősszesen 10 napig volt rajta, de én miután leszedtem már nem raktam rá mást. Emlékszem rá mikor levettem, azt hittem szörnyű látvány lesz. De csak egy 10 centis csík volt alatta :). Most már nagyon sokat halványodott, az enyémet is nagyon szépen megcsinálták.
2013. máj. 16. 23:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó ugyanígy éreztem én is :D :D Rendesen fel voltam készülve a látványra h atyaég mit fogok látni. Erre csak ennyit mondtam h ez ennyi???? :D Kellemes meglepetés ért nagyon szerencsére :) 2. voltam :)
2013. máj. 16. 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is úgy volt,hogy a kórházban töltött 5. napon kiszedték a varratokat, aznap haza is engedtek,és nekem is azt mondták,hogy érheti víz csak ne áztassam. Már bent a kórházban sem kaptam rá semmilyen tapaszt. Haza mentem,az volt az első dolgom,hogy megnézzem. Én egyáltalán nem bírom a vért meg sebeket,meg semmi ilyet... alig mertem megnézni,aztán csak álltam ott 5 percig... ez meg mi??? Hát engem fel sem vágtak.. :D azóta 10 hónap telt el és már szinte nem is látszik :)
2013. máj. 17. 06:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem adtak rá tapaszt.
2013. máj. 17. 07:27
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat!

Amugy nekem sem adtak ragtapaszt, meg nem is cserelgettek: egyszer volt lecserelve kb a 4. napon, 5.-en jöttem haza, es meg ugyanaz van rajta.

Valahogy eszembe sem jutott megkerdezni, meddig hagyjam rajta.

Duplan felek a leszedestöl, nem reszletezem, de megvan ra az okom, igy lehet, elmegyek a haziorvoshoz, hogy szedje le.

2013. máj. 22. 10:00
 10/10 anonim ***** válasza:

nekem se adtak én is vettem gyógyszertárba direkt :)

ne félj a leszedéstől :) én is be voltam rezelve de nincsen semmi :)

2013. máj. 22. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!