Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha egyáltalán nem nyílik a...

Ha egyáltalán nem nyílik a méhszájam, akkor valószínűleg császár lesz? 40+5hkm

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyik napról a másikra nyílhat, de leginkább csak a szülés alatt nyílik. Pár óra alatt is kitágulhat. Főleg ha megindítják. Akkor lesz császár, ha a szülés alatt sem tágulsz.
2013. máj. 14. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Jól írja az első. Nekem a babám másnapra volt kiirva indításra, aznap délben mikor végülis született még 3000es teljesen zárt kemény méhszájam volt és 1 es lepény, tutira vették hogy nem szülök meg indítás nélkül. Ahhoz képest este lefeküdtem aludni és 11kor iszonyú erős fájásokra ébredtem és 1 óra alatt 2 percesek lettek. Még kicsit vártunk otthon (utálom a kórházakat) majd 1 óra múlva elindultunk. A kórház 5 percre van, mire beértünk már 3 ujjnyira nyitva voltam, kaptam oxit burkot repesztettek és 2 óra múlva babáztunk :)
2013. máj. 14. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
42-ik hétre született a fiam. Másnaponta idítgattak oxival, de semmit. Olyan zárt voltam mint egy apácazárda. Ettől független mikor magától megindult csak minimálisra tágultam, éjfélkor mentem be a szülőszobára, és délután fél kettőkor toltak be császárra, addig konkrétan vajúdtam, nem tágultam, de nem baj, erőltették hogy hátha.... már mikor ment el a szívhang akkor toltak át. Kisfiam oxigénhiánnyal született.
2013. máj. 14. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Megindítják!
2013. máj. 14. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:
40+3 vagyok, nekem is teljesen zárt:) Dokim azt mondja, h péntekig várunk, ha kinyílik legalább 2 centire, akkor természetes szülést indít, ha nem akkor császár. De nyilván minden eset egyedi, lehet más kismamánál máshogy döntene egyéb leletektől függően. Szerintem kérdezd meg nyugodtan az orvost.
2013. máj. 14. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam 40+6ra indította az orvosom, totál zárt voltam, bár rövidült a méhszáj. Nagyon jó orvosom van, 41. hetet nem engedi betölteni a kismamáinak a komplikációk miatt. Oxit kötött be a szülésznőm reggel 8kor, 2 óránkként vizsgált az orvosom, semmi változás nem volt pedig a reggeli előkészítés után magától folyt a magzatvíz. Amikor feljebb tekerte az oxit, akkor fájt picit, amúgy 8 órát töltöttünk igen jó hangulatban (már ciki volt néha a sok röhögés) a férjem, anyukám és a szülésznőm. Fél 4 kor vizsgált a dokim, mivel jelentős változás nem volt és a fiam értékei tökéletesek voltak 5kor császároztak. A mai napig hálás vagyok, hogy nem várt tovább, már nem tudtam hogy feküdni az ágyon az infúzió miatt nem kelhettem fel. A szülésznőm és az osztályon más kismamákat más orvos és doki nélkül simán hagyják az utolsó pillanatig, amikor már leesik a szívhang.
2013. máj. 14. 16:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit. Nekem 1 ujjnyira nyitva volt hetekig, és a vajúdás alatt maradt ugyanakkora. Császár lett.
2013. máj. 14. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!