Neked van gyermeked?Tudod milyen csodálatos pillanat 9 hónap után szemtől-szembe találkozni vele?
2013. máj. 13. 17:32
12/29 anonim válasza:
Mert életet adsz egy embernek! Szerintem majd megérted, ha te is átéled :)
2013. máj. 13. 17:34
13/29 anonim válasza:
biztos, h nem mindenkinek ez a legszebb élménye az életében. ebben igazad van. van, aki "nem jó anya" és van, aki nem várja a ygereket. de abban nincs igazad, h ahol nem szerelemből fogan, ott a nő nem érzi nagy dolognak, csak vmi olyasmi, amire minden nő képes. az a baba 9 hónapon át benned növekedett és utána életet adsz neki. én úgy látom egyébként, h senki se tud annyira velem egy lenni, mint a saját gyerekem. ő egy darab belőlem é ezen az se változtatna, ha az apját nem szeretném már vagy nem annyira. Egyébként imádom őt is, de nem ez a lényeg. ennyi erővel minden nő eltávoldna a gyerekétől, miután elválik a gyerek apjától. holott attól, h az apát már nem szereted, a gyereked még nem szűnsz meg szeretni....
2013. máj. 13. 17:36
14/29 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, jelenleg én vagyok aki kérdez, szóval lényegtelen az, hogy szültem-e, van-e gyermekem, vagy hogy akár milyen nemű vagyok. A hasznos válaszokat továbbra is és előre is nagyon köszönöm! Jöhetnek még! :)
2013. máj. 13. 17:44
15/29 anonim válasza:
Ez burkoltan azt jelenti nem szültél még:) Na,mindegy.
Miért az nem egy általános folyamat,hogy tanulsz és kapsz érte egy diplomát?De.Csak az ott virít a szekrényeden,még egy baba napról napra újat mutat,rád mosolyog,először mondja azt,hogy "anya",akit képtelen vagy nem szeretni (jó esetben),akinek mindent megbocsátasz,akitől életet kapsz,és akinek életet adsz.
2013. máj. 13. 17:58
16/29 anonim válasza:
a kérdező egyértelműen fiatal, és még nagyon messze van a gyermekvállalástól. teljesen nyilvánvaló, h sokat fog még változni a véleménye és hát, hátra van még a személyes tapasztalat. de attól még kérdezhet :)
2013. máj. 13. 17:59
17/29 anonim válasza:
Én a világ legtermészetesebb dolgának tartom a szülést. Semmivel sem csodálatosabb, mint maga az élet, a létezés. Hiszen ez a létezés szerves része. De az emberek jó része szeret kiemelni és csodálni bizonyos pillanatokat, vagy időszakokat az élet egészéből. Sokszor azért is, mert nem érzi, vagy nem látja át a teljes egészet.
Én ősszel fogok szülni, de maga a várandósság sem olyan csodálatos, vagy olyan óriási élmény. Egyszerűen csak természetes és az élet része. Mint az összes többi emlős fajnál is. Őket is kíváncsisággal szemlélem, és magamat is. :)
2013. máj. 13. 18:06
18/29 anonim válasza:
Én úgy gondolom,hogy a munka,diploma stb. az élet része,de a GYEREK MEG MAGA AZ ÉLET!
2013. máj. 13. 18:07
19/29 anonim válasza:
Nem szeretnek altalanossagban irni a kerdesedre, csak a sajat tapasztalatomat irnam le. 6 honapja szultem, igy friss az elmeny. Eloszor is mi nagyon-nagyon regota szerettunk volna babat,, aki 6 ev kitarto probalkozas utan jott ossze. Emiatt nekem a szules egy pluszt adott, amolyan folyamatos havi kudarcok lezarasa volt. Mindenkeppen szerettunk volna gyereket, aki belolunk van, a mi genjeinket hordozza. Szoval a szules nekem olyan uj lehetoseget, vagy uj kezdetet adott, amivel a csaladunk mar nem csak kettonkrol, hanem harmunkrol szol. Persze ne feledkezzunk meg a hormonalis dolgokrol sem. Amikor kibujt a babam, olyan eszmeletlen endorfin szabadult fel a szervezetemben, amilyet soha nem ereztem. Emiatt is valami fantasztikusan felemelo szulni. Orulok, hogy a gyermekem altal nyomot tudok hagyni a vilagban, ha en mar nem leszek.
2013. máj. 13. 20:12
20/29 anonim válasza:
Az 1. válaszoló írása tökéletesen kifejezi miért is csodás dolog a születés. De nem csak az, hanem ami utána jön. Akinek nincs gyereke annak hiába magyarázza az ember, mekkora öröm először magadhoz ölelni a babádat, látni ahogy a gyermeked napról napra fejlődik. Mondom ezt úgy, hogy jogi diplomám van, sokat dolgoztam érte, de a diplomám átvétele és a fiam születése nem említhető egy lapon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!