Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mennyire volt szomjas...

Ki mennyire volt szomjas szülés ill. vajúdás alatt? Megengedték hogy igyál?

Figyelt kérdés

2013. máj. 12. 19:59
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
De ahogy olvasom nekem azért az is érdekes, hogy akit császároztak még az is kapott pár csepp kortyot... Egyes kórházak ezek szerint nagyon el vannak maradva.
2013. máj. 13. 10:49
 22/31 anonim ***** válasza:

Én kétesélyes voltam,doki természetes szülést akart,volt rá esély,de 6 óra vajúdás után inkább megcsászározott.Vajúdás alatt kb 2 liter ittam meg.Miután megcsászároztak,egyből innom kellett,ki volt adva hogy 3 liter fogyjon el aznap.

Debreceni klinika

2013. máj. 13. 12:02
 23/31 anonim ***** válasza:
Egyik szülésemnél sem engedtek inni, négyszer szültem. Nagyon rossz volt, nagyon szomjas voltam. Egy vizzel átitatott gézlapot adtak hogy azzal törölgessem a számat, hát én mindig kiszivtam belőle. :D
2013. máj. 13. 13:02
 24/31 anonim ***** válasza:

engedték hogy igyak vajúdás alatt senki nem szólt.

utána meg kötelező is volt inni,. majdnem megittam 3 nagy kancsó teát :)

2013. máj. 13. 13:10
 25/31 anonim ***** válasza:
kihagytam,szintén debreceni klinika!
2013. máj. 13. 13:11
 26/31 anonim ***** válasza:
DEOEC: ásványvíz és szőlőcukor javasolt, elég sokat ittam ,40 fok meleg volt és 18 órát voltam szülőszobán. Az őrzőben is kínáltak teával és vízzel is .
2013. máj. 13. 13:46
 27/31 anonim ***** válasza:
Elsőnél sima szülésnek indult, másodiknál tudták,hogy császár lesz, egyiknél sem ihattam egy kortyot sem, nedves gézt adtak azzal töröltem a számat,mert iszonyúan ki volt száradva!
2013. máj. 13. 13:47
 28/31 anonim ***** válasza:
Nagyon szomjas voltam és ittam is. Sőt még mondták, hogy igyak többet, mert különben infúzióra kötbek. Bp. István kórház
2013. máj. 14. 14:55
 29/31 anonim ***** válasza:
4.vagyok. Árulja már el valaki, miért csak az én válaszom haszontalan!?
2013. máj. 14. 20:32
 30/31 anonim ***** válasza:
Én rengeteget ittam. De miért is ne lehetne? Nem is értem? Esetleg császárnál,megértem...de amúgy? Vagy potenciális császár az összes szülés?
2013. máj. 14. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!