Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet hogy szülök?

Lehet hogy szülök?

Figyelt kérdés
Pár órája tartó fél órás fájások, majd egymást váltogatták a 25-30 perces fájások, de most 2x egymás után 20 perc szünet volt a két fájás között. De csak a hasam alja fáj, mintha menstruálnék, és kb fél-1 percesek a fájások. Ezek csak jóslók lehetnek, vagy már vajúdás?

2013. ápr. 9. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A fájások rendszeresen jönnek, nem csak 1-1 20 percenként.

Majd ha 10 percenként jönnek rendszeresen, tartanak fél-1 percig, akkor az a szülés

2013. ápr. 9. 16:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Megkezdődött valami,amiből majd vajúdás lesz.Lehet 2 óra múlva,de lehet,hogy csak egy nap múlva.Vajúdás az lesz,amikor rendszeresen jönnek a fájások,erősebbek,és kb. 10 percenként minimum jön egy.Aztán a szülőszobán megtudod milyen az igazi vajúdás,amikor már tényleg vajúdsz:D

Hány hetes vagy?Könnyű szülést!

2013. ápr. 9. 16:48
 3/12 A kérdező kommentje:

Elvileg holnapra vagyok kiírva. És akármennyire fog fájni, kíváncsi is vagyok nagyon, bár már egy-egy fájás mellé derékfájás is párosul :)

Persze délelőtt óta vannak ezek a fájások, de gondolom még nem érdemes bemenni igaz? /Semmi folyás, semmi szivárgás, csak ezek a 20 perces fájások/

2013. ápr. 9. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Még nem.De most már a finis!Úgyhogy nyugi.
2013. ápr. 9. 16:57
 5/12 anonim ***** válasza:

Jaj de irigyellek most. Nekem indítani kellet, császár lett. Szeretném átélni ezeket a pillanatokat majd a kistesónál :-)

Drukkolok!!! Könnyű szülést!

2013. ápr. 9. 17:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Próbálj meg meleg(nem forró) vízbe ülni,vagy ha csak zuhanyzó van,azzal locsolni a pocidat,elvileg ha jósló,elmúlik,ha szülés lesz,akkor felerősödnek. Nekem amikor beindult a szülésem,nem voltak rendszeres fájásaim,5-10-3-2 percesek váltakoztak folyamatosan,órákon keresztül,aztán a meleg vízben rendszereződtek. Bár mondjuk nekem eleve olyan fájásokkal kezdődött az egész,hogy nem tudtam közben sem beszélni,sem levegőt venni,így nem nagyon voltak kétségeim,de nagyon sokat jóslóztam előtte,és nekem azok is nagyon fájtak. De szerintem be fog indulni lassan :) Könnyű szülést kívánok és nagyon szorítok Nektek! A legcsodálatosabb dolgot fogod átélni nemsokára :)
2013. ápr. 9. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, mi újság azóta? Beindult a szülés, vagy csak jósló volt?
2013. ápr. 11. 21:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doki, meg a szülésznő, hogy az már igencsak vajúdó fájdalom volt, másnap voltam vizsgálaton, ott megpiszkáltak, még akkor este jobban beindult, 1 perces fájásokkal és erős remegéssel be is rohantunk, majd 11-én hajnalban megérkezett a kis jövevény, de nagyon fájt, végül is megérte :)
2013. ápr. 13. 17:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon gratulálok! :):):)

Jól vagy? Kisfiú, vagy kislány? Mekkora volt? Van tejcsid? Vagy indulgat? :):)

2013. ápr. 13. 19:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Kisfiú lett, 3620g és 55 cm. Tejem alig van, én pedig alakulok... :)
2013. ápr. 16. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!