Lehet hogy szülök?
A fájások rendszeresen jönnek, nem csak 1-1 20 percenként.
Majd ha 10 percenként jönnek rendszeresen, tartanak fél-1 percig, akkor az a szülés
Megkezdődött valami,amiből majd vajúdás lesz.Lehet 2 óra múlva,de lehet,hogy csak egy nap múlva.Vajúdás az lesz,amikor rendszeresen jönnek a fájások,erősebbek,és kb. 10 percenként minimum jön egy.Aztán a szülőszobán megtudod milyen az igazi vajúdás,amikor már tényleg vajúdsz:D
Hány hetes vagy?Könnyű szülést!
Elvileg holnapra vagyok kiírva. És akármennyire fog fájni, kíváncsi is vagyok nagyon, bár már egy-egy fájás mellé derékfájás is párosul :)
Persze délelőtt óta vannak ezek a fájások, de gondolom még nem érdemes bemenni igaz? /Semmi folyás, semmi szivárgás, csak ezek a 20 perces fájások/
Jaj de irigyellek most. Nekem indítani kellet, császár lett. Szeretném átélni ezeket a pillanatokat majd a kistesónál :-)
Drukkolok!!! Könnyű szülést!
Nagyon-nagyon gratulálok! :):):)
Jól vagy? Kisfiú, vagy kislány? Mekkora volt? Van tejcsid? Vagy indulgat? :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!