40. Héten, előtte se egy keményedés, se egy jósló, semmi nem volt!
Most 34 hetes vagyok, de most sincs semmi
2013. máj. 9. 07:15
2/14 A kérdező kommentje:
Akkor még van remény :-) Ma töltöttem a 40. hetet és alig van valami fájásom.
2013. máj. 9. 07:16
3/14 anonim válasza:
Elsö lányomnál 30-ik héttöl fájásaim voltak. majd a 40-iken elmúltak és 42-en bekültek már inditásra. 2 hétig szinte semmi fájás. reggel 7-re volt idöpontunk, míg a ctg-n ültem megindult magától a szülés, iszonyat erövel, és gyorsasággal. 4 óra múlva már meg volt a bébi.
Másodiknál nagyon enyhe joslók voltak, de szinte semmi. Majd a kiírt elötti nap este lefeküdtem, hogy ma sem szülünk már. Ekkor elpukkantam és már 3 percesekkel mentünk a korházba. Innetöl 3 órán belül meglett a második lányom.(pont a kiírt napon)
2013. máj. 9. 07:23
4/14 anonim válasza:
38. héten, magzatvíz elfolyással. Semmi előzménye nem volt.
2013. máj. 9. 07:34
5/14 anonim válasza:
Én a kiírt napon szültem, semmi jósló fájásom nem volt előtte. Hajnalban elkezdett szivárogni a magzatvíz, de még akkor sem voltak fájásaim. Oxit kaptam, és délután született meg a fiam.
2013. máj. 9. 08:37
6/14 anonim válasza:
Nekem szülés előtt 2nappal kezdet fájni a derekam ez volt a doktor szerint a jósló fájás,de poci keményedés nem volt.Meg azelőtt se voltak jóslóim csak a szülés előtt ekkor voltam 1 ujjnyira kinyílva,3nappal hordtam túl kisfiamat.Másodlagos fájásgyengeséggel szültem:(
5 hetes kisfiú anyukája
2013. máj. 9. 09:23
7/14 anonim válasza:
40 hét 2 naposan, magzatvízelfolyással indult...soha nem volt jósló fájásom.
2013. máj. 9. 09:43
8/14 anonim válasza:
nekem sem volt semmi fájásom, vagy jóslóm és 39+5 napon hajnalban villámcsapásszerűen jöttek 10 perces fájások kb háromnegyed óra alatt 2 percesek lettek :)
2013. máj. 9. 11:02
9/14 anonim válasza:
39+3 napon szültem, nem voltak jóslóim, keményedések is csak az utolsó héten.
2013. máj. 9. 11:41
10/14 anonim válasza:
Én sem a jóslót, sem a keményedést nem ismerem, sőt annyira fájásgyenge voltam még vajúdás közben is, hogy ha az nst-n a mutató nem lengett volna ki, azt sem tudtam volna, hogy fájásom van, csak miután megkaptam az oxitocin infúziót, akkor éreztem már a fájásokat. 40+6 hetesen szültem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!