Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vácon a programozott császárná...

Vácon a programozott császárnál mennyivel előtte kell befeküdni?

Figyelt kérdés
És egyáltalán hogyan zajlik? Hányadik héten szokták csinálni?
2013. márc. 6. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem Vácon szültem, de szerintem a protokoll nagyjából ugyanaz. 39.héten csinálták, nehogy meginduljon a baba magától. Reggel 6-ra kellett mennem és 10.08-kor született meg a kisfiam.

Nekem krónikus, veszélyes aranyér miatt volt prog. császárom, plusz 42 éves voltam. Akit még aznap császároztak, szintén reggel 6ra kellett jönnie, adminisztráció plusz némi infúzió után sorban műtöttek bennünket.

2013. márc. 18. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyan nekem nem Vácon volt a a programozott császárom hanem Ajkán, de azért szívesen leírom nekem, hogy volt. 39+2 naposan csinálták meg, nem várták meg a teljes végét, mert nekem azt mondta a doki jobb ha nem indul meg a szülés, szerencsém volt, hogy addig a napig sem indult meg. Csak előző nap reggel kellett befeküdnöm. Másnap reggel hatkor le kellett mennem a szülészetre, s ott előkészítettek a császárra. Először beöntést kaptam, miután kijött minden le kellett zuhanyozni, majd feltettek egy katétert, majd nst-re kapcsoltak, kaptam infuzióba, nem tudom a nevét, azt a szert ami kicsit fájásokat csinál, de nem éreztem viszont az nst kimutatta. Ekkor bejöhetett a férjem, beszélgettünk még kicsit, fogta a kezem, majd irány a mütő. A mütőajtóban el kellett válnom tőle. Én gerinces fájdalomcsillapítást kértem, miután nem éreztem deréktól lefelé semmit elkezdték. 5 perc alatt kivették a kislányomat majd még 20percig tartott mire összevartak. Aztán vége is volt. Folyamatosan beszélgettek velem, nagyon rendesek voltak. A hasamra ott sajnos nem tudják rátenni, de odahozták a fejemhez a kislányomat és én úgy mázosan adtam neki egy puszit a fejére, s mondtam neki szia édesem, majd elvitték. A férjem látta kint a mütő előtt sőt le is fényképezte. Majd mondták, hogy egészséges, mekkora. Amikor visszatoltak a szobába hamarosan behozták, s akkor a hasamra tették, rögtön a cicit kereste és olyan aranyos volt. Na ekkor még egyszer bejöhetett a férjem, egymásra néztünk és nagyon boldogok voltunk. Amúgy a szülészet részlegre nem lehet bejönni hozzátartozoknak, csak a császáros babák apukáját engedik be ilyenkor pár percre (beöltözve), majd amikor már felkelhettem, ugyanúgy ablakon keresztül mutattam neki a picit, mint mindenki és úgy mentem ki apához. A gerinces érzéstelenítés miatt 24 órát nem szabad, legalábbis nem javasolt megmozdulni, utána viszont fel kell kelni. Ezután már olyan volt mint bárkinél, leszámítva, hogy a seb még otthon is húzódik pár hétig. A kislányom azóta 28 hónapos, én pedig a kistesóval most vagyok 23 hetes kismama, s valószinüleg újabb császárom lesz. Bocs, hogy nem a vácit tudtam leírni,(remélem azt is le tudja neked írni valaki) majd utána leírhatnád, hogy ott mi volt ugyanaz és mi zajlott másképp. Te hány hetes vagy most? Szép napot! Üdv: start5
2013. márc. 18. 09:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok a kislányom 10:12-kor született meg.
2013. márc. 18. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!