A programozott császárnál lehet kérni az altatást?
Figyelt kérdés
Nem állami kórházban leszünk.2013. febr. 21. 15:24
1/7 anonim válasza:
Szerintem, ha az egészséged engedi és magán kórházban császároznak, akkor lehet! Gondolom minden megbeszélés kérdése!
2/7 anonim válasza:
Lehet, ott, ahol szultem, biztos.
Biztos megvan az oka, ugyhogy nem szolok bele, de sokkal kenyelmesebb az EDA es gyorsabb es nem faj.
3/7 anonim válasza:
Énébren voltam,rögtön láthattam igy a kisfiamat.az altatás csak mégegy plusz rizikó,és felesleges,ha nem altatnak,akkor se látsz semmit,és nem is érzel.
4/7 Szandy89 válasza:
Nekem sürgősségi császárom volt!! EDA-val!
És ahogy már előttem mondták rögtön láthatod a gyermekedet!! :) Nekem is egyből megmutatták a kisfiamat! Igaz,hogy megfogni így sem tudod,de legalább rögtön látod! :)
5/7 anonim válasza:
sürgösségi császárom volt altatással. szerintem nem jó az altatás, nehéz észhez térni (nekem 40 óra kellett mire teljesen kitisztultam, előtte olyan voltam mint aki másnapos) és nem is láthattam a babámat egyből :(
6/7 anonim válasza:
Csak akkor ha indokolt,véleményem szerint nem érdemes a baba egészségét kockáztatni altatással.
Altatás esetén a babát adott időn belül feltétlenül ki kell venni és itt percekről van szó,nehogy kapjon abból amivel téged altatnak.De ha valaki bevállalja....
7/7 anonim válasza:
Kedves 6-os,a kérdező nem állami kórházról kérdezett, magánkórházban pedig lehet kérni általában altatást én úgy tudom. Az más, hogy szerintem is, jobb az EDA, de az már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!