Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A programozott császárnál...

A programozott császárnál lehet kérni az altatást?

Figyelt kérdés
Nem állami kórházban leszünk.
2013. febr. 21. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha az egészséged engedi és magán kórházban császároznak, akkor lehet! Gondolom minden megbeszélés kérdése!
2013. febr. 21. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet, ott, ahol szultem, biztos.

Biztos megvan az oka, ugyhogy nem szolok bele, de sokkal kenyelmesebb az EDA es gyorsabb es nem faj.

2013. febr. 21. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Énébren voltam,rögtön láthattam igy a kisfiamat.az altatás csak mégegy plusz rizikó,és felesleges,ha nem altatnak,akkor se látsz semmit,és nem is érzel.
2013. febr. 21. 18:06
 4/7 Szandy89 ***** válasza:

Nekem sürgősségi császárom volt!! EDA-val!

És ahogy már előttem mondták rögtön láthatod a gyermekedet!! :) Nekem is egyből megmutatták a kisfiamat! Igaz,hogy megfogni így sem tudod,de legalább rögtön látod! :)

2013. febr. 21. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
sürgösségi császárom volt altatással. szerintem nem jó az altatás, nehéz észhez térni (nekem 40 óra kellett mire teljesen kitisztultam, előtte olyan voltam mint aki másnapos) és nem is láthattam a babámat egyből :(
2013. febr. 22. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak akkor ha indokolt,véleményem szerint nem érdemes a baba egészségét kockáztatni altatással.

Altatás esetén a babát adott időn belül feltétlenül ki kell venni és itt percekről van szó,nehogy kapjon abból amivel téged altatnak.De ha valaki bevállalja....

2013. febr. 26. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os,a kérdező nem állami kórházról kérdezett, magánkórházban pedig lehet kérni általában altatást én úgy tudom. Az más, hogy szerintem is, jobb az EDA, de az már más kérdés.
2013. febr. 26. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!