Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülöszobába muszáj doki...

A szülöszobába muszáj doki tanoncokat beengedni?

Figyelt kérdés
Én cikinek érzem

2013. máj. 8. 18:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
30%
Hát én nem lettem volna szívbajos, ha a hetes válaszadó helyében vagyok. Leugrottam volna onnan és közöltem volna, hogy ezt én nem engedem meg.
2013. máj. 8. 19:10
 12/41 anonim ***** válasza:
11%
Na még csak az kellett volna, hogy tanoncok is legyenek... Elég volt az is h 2 ri..nc szülésznõcske rárepült a férjemre. Szerencsére nem voltak erõsek a fájásaim. Aztán fél óra múlva vittek császárra ahol azt se tudtam, ki kicsoda, lehet h voltak tanuló orvosok is.
2013. máj. 8. 19:14
 13/41 anonim ***** válasza:
51%

én megengedném,

HA közben letakarják a fejem. azt ne nézzék, hogy kínlódok és jegyezzék meg jól hogy "na, ez volt az a nő"

anoniman, név és fej nélkül csak nézzék

2013. máj. 8. 19:19
 14/41 anonim ***** válasza:
64%
nem díszsorfal,de 1-2 tanonc belefér....
2013. máj. 8. 19:21
 15/41 anonim ***** válasza:
80%
Ami oktató kórház az ezzel jár. Nem kérdezik csak közlik.
2013. máj. 8. 19:38
 16/41 anonim ***** válasza:
94%
Ha egyetemi/oktató kórház akkor muszáj. Ha nem tetszik, ne ott szülj.
2013. máj. 8. 19:48
 17/41 anonim ***** válasza:
74%
Ha oktató kórházba szülsz muszály beengedi!!! Esetleg ha van fogadott dokid akkor ő eltudja intézni,hogy ne legyenek bent.
2013. máj. 8. 19:57
 18/41 anonim ***** válasza:
94%
8as nem jól írja a papíron az áll.Hogy tudomásul veszed,hogy ez oktatókorház és ez a tanoncokkal jár!(utolsó voltam)
2013. máj. 8. 19:59
 19/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell beengedni őket, meg fognak kérdezni, ha nem akarod, nem mennek be. Az én szülésemnél benn voltak, ketten. A párommal (orvos) megbeszéltük, hogy bejöhetnek. Nem zavartak semmit. Amikor már nagyon erős fájásaim voltak és a férjem kiugrott enni, mert már aznap még nem evett, az egyik hallgató odajött, hogy addig esetleg segíthet-e ő valamit, fogni a kezem, vagy tartani a maszkot. A végén sürgősségi császár lett, na ott már vagy 15 ember benn volt, szerintem, az sokkal kellemetlenebb, mint, mint két fülét-farkát behúzó orvostanhallgató aki azért van ott, hogy megtanuljon valamit. Szerintem ez nagyon egyéni kérdés, kinek mi kellemetlen, nekem ott már semmi sem volt az, pedig nem vagyok egy magamutogató típus.
2013. máj. 8. 20:06
 20/41 anonim ***** válasza:
88%
Engem nem zavart volna. Így is volt 2 doki, 2 szülésznő, 1 gyerekorvos az ikerszülésemnél. Mi a rossz abban, ha tanuló doki is van? Nem értem.
2013. máj. 8. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!