Szt. Jánosban ügyeletes doki az Edát?
Júniusban szülők, de most vidéken lakunk munka miatt, és szülés előtt költözünk Bp-re vissza, megint munka miatt, férjem hol ide hol oda rakják.
Szóval a Jánosban született 4 éve a lányom, akkor volt fogadott orvosom, de ő már nem dolgozik ott.
Most megint ott szeretnék szülni, csak nem lesz ott orvosom!
Első vagyok: a hétvégén olvastam valamelyik EDA-s kérdésnél egy hozzászólást, amiben az illető írta, hogy a Jánosban szült, orvosa is volt, de nem kapta meg az EDA-t mivel ott csak aneszteziológus adhatja és az éppen műtőben volt, mire meg végzett addigra már késő volt az EDA-hoz. Szóval ha tutira meg akarod kapni az EDA-t, akkor vagy fogadsz aneszteziológust pénzért (szülészt nem kell attól fogadnod), vagy nem a Jánosban szülsz.
Én csak ajánlani tudom a Margit kórházat, az is Budán van, és nagyon hasonló a két intézmény hozzáállása, és a Margitban a szülészek is adhatnak EDA-t (gondolom van hozzá valami külön végzettségük, de biztos, hogy adhatnak, nekem is a saját szülész-nőgyógyászom adta be, nem aneszteziológus, ezt talán még a honlapjukon is említik, hogy náluk ez biztosított), és az ügyeletes orvos is beadja, mert az egész szülészet EDA-párti, nincs olyan, hogy kéred és nem kapod (sőt, inkább próbálnak rábeszélni), csak akkor nem kapsz ha úgy esel be a kórházba hogy már idő nincs rá mert már jön kifelé a baba, vagy ha valamilyen orvosi ellenjavallata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!