Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent Imrébe milyen a szülés...

Szent Imrébe milyen a szülés fogadott doki nélkül, ügyeletes orvossal és ügyeletes szülésznővel?

Figyelt kérdés
Kapsz emberi ellátást?Szülés közbe figyelnek rád?Tehát nem hagynak szenvedni stb..minden érdekel!Akinek tapasztalata van írjon!!!!!!
2011. máj. 30. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem pont ügyeletben volt ugyan a szülésznőm, de szerintem velem sem törődött többet, mint a többi szülő anyukával. Az ügyeletes orvos császározott meg, egész éjjel vajúdtam, de figyeltek rám, vizsgálgattak, nem éreztem a doki hiányát. Szerintem kedvesek, a másodikat is ott fogom szülni.
2011. máj. 30. 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos viszont nagyon a természetesség hívei, úgyhogy csak homeós bogyókat kaptam, ami kb semmit nem ért, úgyhogy szenvedtem eleget. Előző vagyok.
2011. máj. 30. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:

ez így van, ha érzéstelenítőn gondolkozol, akkor már az elején szólj, hogy kérsz, mert menet közben már nem adják be. de ez lehet, hogy máshol is így van.

nem tudom, hogy milyen ha nem tartozol senkihez, én szülésznőt fogadtam. nem árt ha tudsz mondani egy nevet, akihez tartozol. ki tudja... szenvedni biztos nem hagynak, de kifoghatsz bunkókat itt is, mint bárhol. ha tudják, hogy nincs dokid/szülésznőd, lehet hogy nem lesznek olyan segítőkészek. ez sajnos ilyen.

2011. máj. 31. 09:07
 4/5 anonim ***** válasza:
A Szt. Imrében lehet csak szülésznőt választani, és az enyém pl. azt mondta, nincs tarifája. Utánanéztem és 5000-30000 közt szoktak adni nekik, úgyhogy ha kevés is a pénzed, lehet, hogy megéri legalább szülésznőt választani, mégis tartozol valakihez.
2011. jún. 1. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
azért 5000, nagyon kevés, annál többet illene. gondolj bele, külön üzemanyagköltség, az enyém pl. nem bp-i volt. és azért összességében megbeszélés, telefonon beszélgetés, és maga a szülés is kitesz minimum 10 órát. én 30.000-et adtam neki,(azt hiszem jól belőttem a másnapi viselkedése alapján. nem éreztem rajta azt, hogy csalódott lenne, se nem azt, hogy el lenne szállva, annyira soknak tartja.) de ha nagyon nem lett volna 15.000 (max. 10.000) alá nem mentem volna. akkor vállaltam volna, hogy nincs szülésznőm. ja:előtte nekem egy bennfentes javasolt 40-50 ezret, na azt már sokalltam.
2011. jún. 2. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!