Miért van ez a téves elképzelés a császármetszéssel kapcsolatban?
akkor ide is leírom, amit leírtam már ezerszer ezen az oldalon.
az én babám ugyan természetes úton, vákummal, 11 nap túlhordás után, 4-es apgarral jött a világra, teljesen szétázva, (azóta már rendben vagyunk, fél éves:)) de én azt mondom, hogy a következő babámnál egy nap túlhordás után szedjék ki belőlem császárral. és nem érdekel, hogy ki mit gondol, nem a saját érdekeimet nézem, de én nem akarom még egyszer végignézni, ahogy elviszik tőlem a babámat, inkubátorba rakják, tápszerezik, csak 3 óránként láthatom, aztán 2 hétig kenegethetem a szétázott bőrét, és aggódhatok, hogy vajon minden rendben lesz-e vele, nem szenvedett-e károsodást. még egyszer nem. és nem érdekel, hogy ki mit gondol. ha bárki átéli ezt, ugyanígy fog gondolkodni, mint én. de senkinek nem kívánom. bárcsak megcsászároztak volna idejében, nem lett volna olyan nehéz az első pár hete a picurkámnak!
Kedves utsó, nekem speciel császár közben is szét kellett tenni a lábam, ha már ezt említed, ugyanolyan volt a műtőasztal mint egy nőgyógyászati ágy.
Én azon mosolyogtam a múltkor hogy a terhesgondozóba, fenhangon mesélte egy kismama, hogy neki programozott császárja lesz, mert két méhlepénye van és a doki fél hogy term. úton szülésnél túl sok vért veszthet. És azt ecsetelte a hölgy hogy ő nagyon örül neki, meg hogy úgyis kérni akarta a császárt(azért megnézném az arcát amikor kimegy az érzéstelenítő hatása és félóránként nyomkodják a hasát én speciel majd betojtam úgy fájt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!