Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor estek ki a varrataid?...

Mikor estek ki a varrataid? Normális, hogy fáj 8 nap után?

Figyelt kérdés
Nem tudom leírni az érzést. Olyan csípő, égő fájdalom. Lehet, hogy csak a cérna irritálja a hüvelyemet (belső varrat)? Vagy nagyobb lehet a baj?
2013. máj. 6. 16:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hetek múlva. Még az 5. héten is éreztem fájdalmat.
2013. máj. 6. 16:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem is az 5. héten estek ki, de sokáig fájtak.
2013. máj. 6. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
nekem kiszedte a doki még a kórházban. megkönnyebbülés volt.
2013. máj. 6. 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:
az elsőnél 3 hétig voltak fájdalmaim,a másodiknál "csak" 1,5 hétig.Volt olyan varrat ami egy hét után kipotyogot,de volt ami csak később.
2013. máj. 6. 17:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Ó, ez nem túl jó hír!
2013. máj. 6. 17:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Én 6 hétig éreztem szúrást, de csak 3 hónap után estek ki....
2013. máj. 6. 17:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem édesanyám szült 3 éve, és azt mondta, másoknak mielőtt hazamentek kiszedték a varrataikat, neki pedig nem. Pár napig hősiesen tűrte a fájdalmat, de kb. 1 hét után ő is besokallt, bement a kórházba, ott nem foglalkoztak vele, én és a mostohaapám (!) mostuk le kamillateával és vágtunk el néhány túl hosszúra hagyott cérnát, és vágtunk ki egy csomót, ami nagyon irritálta. Hát nem volt semmi.

Nem mondom, hogyha nagyon irritál vegyél példát rólunk, de ha van a környezetedben valaki, aki nem undorodik attól, hogy megnézze (édesanyád, párod, lánytestvér?), és aki előtt nem szégyelled magad, megkérhetnéd esetleg, hogy alaposan fertőtlenítse le a kezét, és legyen szíves, vessen rá egy pillantást. Esetleg kamillázhatod, nem tudom segít-e.

2013. máj. 6. 17:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem az orvosom mondta, hogy egy kis csomagos fagyasztott borsót tekerjek "rongyba" és azzal borogassam a varratot. Az első kisfiam vákuummal született, nagyon roncsolt volt a gátsebem. Sokáig alig bírtam ülni. Fájt, égett, húzódott. A borogatás jó volt rá.
2013. máj. 6. 17:34
 9/12 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nekem csak belső varrataim vannak, szóval nagyon sok mindent nem tudok velük csinálni. Az egyiket látom csak, ami nagyon közel van a nyíláshoz. Na az vagy nagyon hosszúra lett hagyva, vagy éppen kiesés közelben van már.

Másoknak sem vették ki a kórházban, egészen biztosan felszívódóval varrtak.

2013. máj. 6. 18:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, nyilván felszívódóval varrtak, borogasd, és ha nagyon zavar, kérj meg valakit, hogy nézze meg. Anyukámnak is belső varratai voltak, ciki-nem ciki, odanyúltunk, és megnéztük. Kivenni nem kell, de ha tényleg hosszúra lett hagyva, esetleg le lehet csippenteni a végéből egy kisollóval, de csak óvatosan.
2013. máj. 6. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!