Mikor estek ki a varrataid? Normális, hogy fáj 8 nap után?
Nekem édesanyám szült 3 éve, és azt mondta, másoknak mielőtt hazamentek kiszedték a varrataikat, neki pedig nem. Pár napig hősiesen tűrte a fájdalmat, de kb. 1 hét után ő is besokallt, bement a kórházba, ott nem foglalkoztak vele, én és a mostohaapám (!) mostuk le kamillateával és vágtunk el néhány túl hosszúra hagyott cérnát, és vágtunk ki egy csomót, ami nagyon irritálta. Hát nem volt semmi.
Nem mondom, hogyha nagyon irritál vegyél példát rólunk, de ha van a környezetedben valaki, aki nem undorodik attól, hogy megnézze (édesanyád, párod, lánytestvér?), és aki előtt nem szégyelled magad, megkérhetnéd esetleg, hogy alaposan fertőtlenítse le a kezét, és legyen szíves, vessen rá egy pillantást. Esetleg kamillázhatod, nem tudom segít-e.
Az a baj, hogy nekem csak belső varrataim vannak, szóval nagyon sok mindent nem tudok velük csinálni. Az egyiket látom csak, ami nagyon közel van a nyíláshoz. Na az vagy nagyon hosszúra lett hagyva, vagy éppen kiesés közelben van már.
Másoknak sem vették ki a kórházban, egészen biztosan felszívódóval varrtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!