Azok, akik túlsúlyosan estek teherbe, mennyit híztatok szülésig, és milyen súllyal született a babátok, és hány centivel? Hány hetesen szültetek? Kisfiú vagy kislány lett?
Mi számít túlsúlyosnak? :)
176 cm vagyok 78 kgsan lettem terhes az 1.babámmal, vízzel együtt 18 kg jött fel 96 kgsan mentem szülni..
7 óra volt az egész az első fájástól a legvégéig, nem mondható hosszú első szülésnek. 3300 gramm és 55 cm volt a fiam.41.hétre született.
A második babámmal 76 kgsan lettem terhes "csak" 13 kg-t híztam 89 kg val mentem szülni ebből 4400 gramm és 60 centi volt a babám aki a 39.hétre érkezett és a vajúsád 3 óra volt összesen, kitolás kb. 8 perc.
Aztán miután vége lett a szoptatásnak belekezdtem az életmód váltásba jelenleg 68 kg vagyok.
160 cm vagyok, ehhez képest 75 és fél kg-al kezdtem a terhességet. Szóval volt némi túlsúlyom.:) 80 kg-al mentem szülni, tehát összesen 4 és fél kg-ot híztam.
3960 grammal és 54 cm-el született a kisfiam a 38. hét közepén.
Picit szivárgott csak a magzatvizem, de bent feküdtem már a kórházban megfigyelés alatt toxémia miatt, így burkot repesztettek és kaptam oxitocint is. Este 10-kor kerültem be a szülőszobára és éjjel 3-kor született meg a kisfiam, de császárral, mivel akkor derült ki, hogy természetesen nem fog menni a dolog, pedig már a tolófájásoknál tartottam, szóval tényleg csak az a pár kinyomás lett volna hátra.:)
Köszönöm a választ :)
Hát én 160 centi vagyok, 78,5 kilóval estem teherbe,és már 91 kiló vagyok.Szóval van rajtam bőven felesleg sajnos :/
És attól félek,hogy a túlsúlyom miatt nagy babám lesz(pláne mivel hogy ráadásul fiú lesz és azok mindig nagyobbak),meg hogy hosszú lesz a vajúdás. 32. hétben vagyok most.
170cm vagyok és 89kg lettem terhes. Senki nem mondaná meg rólam hogy hány kiló vagyok mert nagyon erős a csontozatom és nem látszik! A lányom is ugyan ilyen ő már 3éves(108cm 20kg).
A terhességem első harmadában 3kg fogytam,utána a 41.hétig 9kg jött fel. A gyerek 4950g és 55cm született. 18órát vajúdtam mire megcsászároztak mert elsődleges fájásgyengeségem volt,szóval nem a súlya miatt kellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!