Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után benneteket kik...

Szülés után benneteket kik látogattak meg a kórházban?

Figyelt kérdés
Volt olyan, akinek a látogatására nem számítottatok és jól esett? És esetleg olyan, akit vártatok és mégsem ment be?
2013. máj. 6. 10:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát, én sem nagyon akarok más előtt szoptatni (kivéve mondjuk anyukám), ez olyan intim dolog.
2013. máj. 6. 10:45
 12/21 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ezek szerint, fölösleges is bármit kérni/mondani, aki akar, úgyis bemegy:)
2013. máj. 6. 10:46
 13/21 anonim ***** válasza:

Szüleim, férjem szülei, testvéreink, Keresztanyám, három barátnőm egyikőjük kisfiával (ők együtt)

Nem sokáig voltak, nekem ez nem volt túl sok. Nagyszülők érthetők a többikhez pedig én is "rohannék" ha baba születne :)

2013. máj. 6. 10:48
 14/21 anonim ***** válasza:
Alapítvány szobában voltunk, így a férjem szinte mindig ott volt, bent is aludt. Látogatni jött anyu, apukám és a felesége, keresztanyám, férjem nagymamája és keresztanyja és egy barátnőm. Egyáltalán nem zavartak, örültem nekik és szerintem természetes, hogy látni akartak bennünket.
2013. máj. 6. 11:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Párom, szüleim, barátok, (volt)munkatársaim. Nem volt megterhelő, mert a kórházban volt látogatási idő, és mindig akkor jöttek, nem össze-vissza. Örültem nekik nagyon.
2013. máj. 6. 11:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Csak párom.

Megmondtam előre ,hogy rajta kívül ne jöjjön senki,hármasban leszünk,nincs vita (viszont hármasban végig együtt,mert olyan szobánk volt,ahol maradhatott éjjelre is,szabin volt akkor).

De miután hazamentünk is eleinte rikán fogadtam látogatót,utálom ha a nyakamra járnak.

2013. máj. 6. 12:10
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem emberundorom volt szülés után.

Akiket fogadtam az a családom volt (anyu, apu, 2 hugom), anyósék, párom huga és annak barátja, keresztszüleim és persze a párom. A családomon és a páromon kívül senkinek sem esett jól a látogatása, az első 10p után alig vártam h elmenjenek. Hulla fáradt voltam, 20 órát vajúdtam, 48at nem aludtam, na meg a gátsebem is iszonyatosan fájt. A barátok is beakartak jönni, de mondtam a páromnak h szóljon nekik, h halasszák el a látogatást és ne haragudjanak de totál kész vagyok... Szerencsére mindenki megértette.

2013. máj. 6. 13:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem császárral végződött a dolog.

A császár napján:párom,párom szülei(após ezen az egy napon jött be),szüleim(apu ezen az egy napon jött be).

Másnap:min telső nap (annyi kivétellel,hogy már párom nagymamája is be akart jönni,de megüzentem neki ne jöjjön,mert alig birok menni)

Harmadnap:első nap látogatói és a párom egyik nagymamája (már nem bírt magával) és párom nagynénje (ő sem),és egyik keresztanyám is megjelent.

Negyednap:első nap látogatói,ex sógornőm a barátnőjével,egyik munkatársam.

Az 5. naptól már nem voltunk érdekesek,mert csak az én anyum nézett be néha,párom jött naponta 2x is,meg anyós napi 1x.10 napot voltunk kórházban.

Én örültem volna neki,ha császár után az őrzőbe csak a párom jön be,mert elég rosszul éreztem magam.Azt meg egyenesen tolakodónak éreztem,hogy pl.: a dédmama is jött volna már aznap.Senki nem értette meg,hogy pihennem kellene,nem pedig állandóan a társalgóban ülni...Nem beszélve arról,hogy keddi napon mehettünk végre haza és már szerdán jött volna mindenki látogatni!Ekkor szóltam hogy várjanak legalább hétvégéig,hagy szokjak már össze a babámmal.Na innentől kezdve mindig jött valaki,de senkinek nem adtam oda a picit.Igaz nem örültek neki,de így láttam jónak :) Később azért is le voltam tolva ,mert a gyerek akkor aludt amikor látogatók jöttek...szóval elég érdekes rokonságunk van...

2013. máj. 6. 14:06
 19/21 anonim ***** válasza:

18-as vagyok

barátnőmet kihagytam,ő az 5. nap jött.

És testvéreim,sógorom azért nem jöttek mert messze laknak tőlünk.

2013. máj. 6. 14:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Férjem,anyukám,apukám,anyósom,sógornőim,keresztapám és a legjobb barátnőm.Elég fárasztó ,de nagyon örültem nekik ,jó volt,h jöttek:-)
2013. máj. 6. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!