Pici gyerekeitek "látogattak" a kórházban? Vagy fognak?
Nekem akkor már 8 és fél volt a fiam, de nagyon rossz volt 4 napot a kórházban nélküle. Illetve bejött, de akkor meg mégrosszabb volt.
Ő dacos volt, nem is akart puszit adni, meg mondta apának, hogy menjünk már stb...
Egy 2 éves, hááát nem tudom.
Kislányom 2 és fél éves volt, mikor született a fiunk.Azt beszéltük meg előre, h mindig bejönnek délután, de annyira megviselte, h inkább nem jöttek. Főleg az első este. Zokogott otthon apájánál és el akart indulni gyalog a sötétben, h megkeres engem a kórházban. :(
Apája nagyon ügyesen terelgette napközben, sokat játszottak és "programoztak", így átvészelte.
Én azért pityeregtem persze bent, no és persze mikor 4 nap után viszontláttam.
Én csak a keresztfiammat tudom elmondani akit én vittem be az anyukájához és a tesójához.
akkor 2,5 éves volt. Vele semmi gond nem volt. bementünk az anyának nagyon örült, meg a tesónak is. megpuszilta, és 20 perc után közölte, hogy mehetünk, mert ő játszóterezni akart. amit befele meglátott és megígértem neki ha jól viselkedik akkor kifele megállunk.
A 4 napban meg semmi gond nem volt, végig nálunk volt!
Nekem 20 hós volt a fiam, ő jól viselte, én miután elmentek ott sírtam :(
Neked rosszabb lesz szerintem, márha jó a kapcsolata azzal akivel otthon van. Nekem apukájával volt, és imádják egymást, jól is kezeli apa őt.
Mikor bejöttek, akkor hozta neki a kisebbik fiam az ajándékot, egy tűzoltó autót, ami azóta is nagy becsben van. Már ott puszilgatta a kórházban, nagyon jó testvérek, eddig semmi gond nem volt.
Most 1 éves a kicsi és 3 lesz novemberben a nagy.
Judy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!