Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem lehet rajtam smink...

Miért nem lehet rajtam smink szüléskor, császárnál?

Figyelt kérdés
Ha pl hirtelen beindul akkor ugyan ki foglalkozik pont ezzel?Mondjuk nem egy durva sminkre gondolok,spirál meg szemceruza.Ezt használok csak.De ez pl mit befolyásolna???
2013. máj. 4. 16:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nekem is fontos a smink - szemceruza+spirál -, de a szülésnél pont nem akartam egyiket sem, mert elkenődik, meg amúgy is, valahogy pont nem érdekelt, hogy hogy néz ki az arcom. Persze utána abban a 3 napban amíg benn voltam, sem erőm, sem energiám nem volt sminkelni. Sőt, miután hazaértünk még egy hét volt, mikor semmi időm nem is volt a baba mellett, épp hogy enni tudtam pár falatot. Azt hiszem 2 hete sminkelem magam ismét rendszeresen, és jól meg voltam nélküle, még csak nem is gondoltam rá, hiszen sehová nem mentünk, és a szűk családi körön kívül senki sem jött látogatni. Most viszont már 1-2 távolabbi ismerős is látogat minket, és kipihentebb is vagyok, szóval ismét a régebbi önmagamnak érzem magam azzal a különbséggel, hogy van egy majdnem egy hónapos kisfiam :D
2013. máj. 7. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!