Miért nem lehet rajtam smink szüléskor, császárnál?
Micsoda gondok :D Hidd el ha szülni fogsz nem a sminked lesz a legfontosabb ami az eszedbe fog jutni :D
És azt hiszed a nagy izgalmak meg fáradtságtól szebb leszel elmosódott sminkben? Mert sokáig fel sem állhatsz utána totál szét fogod kenni. Ha elfogadsz egy tanácsot kényelmesebb lenne smink nélkül. Mert ha elalszod rosszabb lesz :) Ne vedd bántásnak nem annak szántam tényleg. Csak próbálok tanácsot adni. :)
Hát én megértem ha valaki sminkeli magát minden nap,mielőtt kilép az utcára,akkor szülni sem szeretne úgy menni,mintha lefeküdni készülne. Nekem is volt annyi időm,energiám, hogy -na nem egy színházi sminket, de legalább valami minimálisat feldobjak. Van vízálló spirál,nem kenődött el egyáltalán.A kórházban is volt energiám fésülködni és rendbeszedni magam, nem szeretek még itthon sem úgy mászkálni mint aki épp most kelt fel. Itt nem is arról van szó hogy az ember bárkinek tetszeni akarna,hanem hogy egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben ahogyan ma a legtöbb szülés zajlik a kórházakban, valahogy megpróbálok méltósággal önmagam maradni. Kinek a smink, kinek a szerencse hálóinge,mamusza mittomén, most csak a hasamra ütöttem.
Engem nem is ezzel,hanem azzal riogattak a kórházban, hogy a gyűrűket kell levenni,ha császár lenne belőle. Levettem nagy nehezen a kettőt, a harmadik sehogyse jött le,na mondom csak nem vágják le az ujjam miatta..és annyira meztelennek éreztem magam így, hogy inkább visszavettem mindet.
De nem volt gond semmivel,szerintem sminkeld ki magad, ha nem tetszik nekik majd letörlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!