Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj a szülés? Kinek...

Mennyire fáj a szülés? Kinek meddig tartott? Leírnátok szüléstörténetetek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy szülés után már mindegy hisz a kisbaba meg minden... de mennyire szenvedtetek?
2013. máj. 4. 11:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Inditott szulésem volt!41+2 nap....8-15 oxitozion hamar jottek a fájások nagyon jol reagált a szervezetem...9-20 burokrepesztés fájás kozben,rossz érzés,ahogyan a meleg mvíz csordogál...nah ekkor jottek a brutál fájások!!!13-korul EDA....nagyon jo volt semmit nem éreztem!lestem a jijelzot 99 fájásnál vigyorogtam:)Edda hatás elmult-Kitolási szakasz-Mindent éreztem nagyon eros fájjasok...mivel nagy volt a babikám...minden 1 nyomásnál a dokim nyomta a hasamat+kéz Be...majd ez igy ment...16-kor kinyomták belolem!3800g babikámat:)repedtem kulso-belso varat:( Konnyu szulést neked:)Kovetkezo tuti csaszár lessz....

2013. máj. 4. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem is nagy babám lett, 3850gr.-os, de eszembe sem jutott fájdalomcsillapítót kérni. Azt hiszem nincs az a fájdalom amit miatta ne bírnék ki,pedig "szenvedtem" jó pár órát :)

A doki nálam is rásegített, nyomta felülről a hasam. Ja, a burokrepesztés nem fáj, és mikor a magzatvízből valamennyi kifolyik az egyáltalán nem fájdalmas :D :D :D

2013. máj. 5. 13:08
 13/13 anonim válasza:
én 5 perces fájásokkal mentem be kiirt napon,a méhszájam változatlan volt meg is ilyedtem,hogy meddig fog igy tartani.05:00-kor kezdödtzek az 5 percesek 05:30-kor kihivtam a mentőket,kb 06:15-re értünk be,06:30-kor burkot repesztettek és 07:01-kor meglett a lányom.de az a fél óra,szörnyű volt nem tudtam,hogy tolofájás vagy annak a következménye,hogy nem volt idő kúpra,de mikor a doktornő aztse tudta merre szaladjon,mert látni a fejét és semmi nincs odakészítve mert ,van még idő...hát nem volt.mondanom se kell repedtem mint a friss lángos.de nem érdekelt örültem a drágámnak.
2013. máj. 16. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!