Mennyire fáj a szülés? Kinek meddig tartott? Leírnátok szüléstörténetetek?
Szia!
Inditott szulésem volt!41+2 nap....8-15 oxitozion hamar jottek a fájások nagyon jol reagált a szervezetem...9-20 burokrepesztés fájás kozben,rossz érzés,ahogyan a meleg mvíz csordogál...nah ekkor jottek a brutál fájások!!!13-korul EDA....nagyon jo volt semmit nem éreztem!lestem a jijelzot 99 fájásnál vigyorogtam:)Edda hatás elmult-Kitolási szakasz-Mindent éreztem nagyon eros fájjasok...mivel nagy volt a babikám...minden 1 nyomásnál a dokim nyomta a hasamat+kéz Be...majd ez igy ment...16-kor kinyomták belolem!3800g babikámat:)repedtem kulso-belso varat:( Konnyu szulést neked:)Kovetkezo tuti csaszár lessz....
Nekem is nagy babám lett, 3850gr.-os, de eszembe sem jutott fájdalomcsillapítót kérni. Azt hiszem nincs az a fájdalom amit miatta ne bírnék ki,pedig "szenvedtem" jó pár órát :)
A doki nálam is rásegített, nyomta felülről a hasam. Ja, a burokrepesztés nem fáj, és mikor a magzatvízből valamennyi kifolyik az egyáltalán nem fájdalmas :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!