Szülés után mikor állt helyre a ciklusotok?
Figyelt kérdés
nekem 8.hétre megjött, de azóta több mint egy hónapot késik... pedig előtte mindig pontos volt2013. máj. 2. 21:02
1/8 Kerria válasza:
A szülés utáni hónapban megjött, és állandósult is, rendszeresen 28-29 napra megjött, és 3-4 napig tartott.
2/8 anonim válasza:
Szülés utáni 2. hónapban megjött, azóta is pontosan jön, viszont az első 2 nap rettentő erős, terhesség előtt alig volt valami.
3/8 anonim válasza:
Még nem... 10 és fél hónapja szültem, igaz még napi 2-szer szoptatok. A 4. hónapban egyszer megjött, de akkor majdnem elapadt a tejem egy betegség miatt, utána visszaállt a tejtermelés, és azóta nem menstruáltam.
4/8 anonim válasza:
2 hónapos volt a lányom mikor megjött,azóta sem.Most 8 hónapos.Szoptatok!
5/8 anonim válasza:
szülés után 7. hónapra jött meg, 6 hónapig kizárólag anyatejes volt a baba. Pár hónapig volt hogy 28 napos volt, meg volt hogy 32. Ha szoptatsz még, előfordulhatnak ilyenek. Szerintem egy fél év alatt, ha rendeződik, nincs miért aggódnod.
6/8 anonim válasza:
Nekem is szülés után 8 héttel megjött.Még szoptatok.
A köv. mensim 22 napra jött meg.De azóta rendesen 30 napra jön meg.5 hónapja szültem.
Nem lehetséges,hogy újra babát vársz,igaz?Védekeztetek?!
7/8 anonim válasza:
Szülés után 4 hónappal megjött, szoptatok, igény szerint (5-6x naponta biztos), most 10 hónapos, császárral szültem és rendszeres azóta is.
8/8 anonim válasza:
Egy evig szoptattam a szoptatas befejezese utan 9 hetre jott meg jo sokaig elmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!