Egy férfinek kutya kötelessége tiszteletben tartani, ha a nő (je) nem akarja, hogy bejöjjön vele a szülésre?
Na én ezt nem értem. Miért muszáj beegedni a férfit, ha a nő nem akarja? Azért,mert az ő gyereke is... Éééértem. DE ha a nő nem akarja??? Nem tudom,miért kell a kérdezőnek olyanokat irogatnotok, h beszéljék meg, jó lesz az, engedje be, m joga van hozzá. Már bocs, de ebben szerintem a nő dönt. Csakis a nő! Szerintem az is egy jó élmény, ha a szépen becsomagolt, lemosdatott babát látja a ffi, nem a szenvedő nőt.
Én szültem már. Háááát. 3szor hánytam,tocsogtam a magzatvízben, a végén már nem hatott az EDA és a sok oxy miatt már remegtem és üvöltöttem a fájdalomtól. A párom bent volt, de mondta utána, h kihagyta volna. El is hiszem. Mondtam is neki közben, h menjen ki, nem akartam, h úgy lásson. Kiment kicsit és visszajött.
Borzasztóan nézhettem ki, derékig felhajtott hálóing, alattam az ázott lepedő, a 17 óra vajúdástól ödémás voltam ott lent, 3 műszaknyi doki turkált bennem. Borzasztó volt. Nem vagyok önző és csak a külsőségekkel foglalkozó, de szerintem ez a nőre tartozik. Ha meg akarja osztani a párjával az élményt, akkor tegye, de ne engedjen a kényszernek. Mert akkor meg feszélyezni fogja, h bent van a párja. Zavarja majd, nem tud lazítani, sőt olvastam, h a fájások sem jönnek úgy ahogy kellene, lassul az egész folyamat, ha vkit ez kellemetlenül érint akár egy kicsit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!