Egy férfinek kutya kötelessége tiszteletben tartani, ha a nő (je) nem akarja, hogy bejöjjön vele a szülésre?
jó de ha egyszer nem szeretném...nem tudom mi ez a nagy apás-szülés mánia újabban,de nem hiszem el hogy annyira nehéz felfogni.
én is elfogadom hogy nem szereti a kocsonyát,de nem próbálom meg belétömni mert nem és kész én képes vagyok elfogadni
. . .
A gyereke születése és a kocsonya nem ugyan az.
Mit szólnál ha szülés után egy hétig nem láthatnád a gyerekedet még képről sem, na ez lenne ugyan az.
De akkor mit kellene tennem? Akkor ez a következő kérdés?
Most akkor járjak pszichológushoz,mert nem normális a hozzállásom? Vagy? (már erre is gondoltam)
persze az lehet...én csak azt akarom,hogy konkrétan a kitolásnál ne legyen ott.utána nekem 8.a vajúdásnál is ottlehet...csak a kitolásnál NE!
Ez így jó?
Nálunk szerencsére bent akart lenni a férjem, és így utólag nagyon hálás vagyok neki érte!
Egyrészt, mert baromi jó érzés volt, amikor a fájásoknál masszírozta a derekam,
Másrészt, mert a fájdalomtól én már a felére sem emlékszem, és Ő mindent el tudott mesélni, hogy mi történt, + elvágta a köldökzsinórt,
Harmadrészt, mert amíg varrtak, addig ott ült mellettem, kezében a kisfiunkkal, ami nagyon jó érzés volt! Neki is!
És szerintem egy jó kapcsolatban ez nem lehet kérdés, és ha ilyen szemérmes vagy, hogy készült az a gyerek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!