Fog valaki szülni szeptember vége-október eleje körül a Jahn Ferencben? Addig is megoszthatnánk a minden napjainkat és talán még találkoznánk is ott akkor. Szülésznőt fogadok, valaki más is esetleg?
Szia! Én hamarosan ott fogok szülni! Szívesen leírom majd a tapasztalatokat...
Kit fogadtatok fel?
Napokban töltöm a 40. hetet! :-)
A terhesgondozásra magánorvoshoz jártam, sajnos ő időközben elment a Jahn-ból... Fogadott orvosom így nincsen, szülésznőm igen! Itt ők is levezetik a szülést, persze orvosi felügyelet alatt! A szülőszoba nagyon aranyos, kellemes, a dolgozók fiatalosak és nagyon emberségesek.
Amint megszületik a kisfiam, leírok mindent! :-)
Ha bármi kérdésed lenne, írj nyugodtan!
A szülésznőhöz a 36- 37. héttől járok, ő "koordinálja" a heti egy CTG-t, ultrahangot, konzultál orvossal, méhszájat vizsgál... Megbeszéljük az időpontot, hamar megvan a vizsgálat, aztán tűzünk haza! :-)
Érdemes megbeszélni, hogy mennyiért vállal el, lehet nem fog összeget mondani, általánosságban 30- 40. 000.-Ft én úgy tudom!
Viszont időpontra mész a vizsgálatokra, bármikor felhívhatod ha gondod van, és az éjszaka közepén is ott van, ha szülsz! :-)
Sziasztok!!!!!!
én julius 26-ra várom 3. babánkat :) ő is a Jahn Ferencben fog születni :) most is csak szülésznőm lesz.. :)
Szia!
köszönöm és gratula neked is a babához :)
mindegyik babám itt született igen :)
igazából elégedett vagyok velük teljes mértékben....
az elsőnél volt fogadott dokim akit a pokolba küldenék de a másodiknál és most is csak szülésznőm lesz őt Juhacsek Ildikónak hívják...
nem avatkozik közbe csak ha nagyon muszáj..
kérdésed van még esetleg konkrétabb szivesen válaszolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!