Ment valaki BKV-val szülni?
6-os válaszoló, igen, szültem már :) Amikor mi elindultunk a kórházba már eléggé fájt, de azért még nem volt vészes. 2 ujjnyira voltam kitágulva mire a kórházba értünk. Utólag simán elmentem volna tömegközlekedéssel is, de hát azt nem tudni előre hogy abban a 20 percben hogy is lesz, hogy mennyire fáj és mikor folyik el a magzatvíz...
első voltam
8. válaszoló:
Kérdezted a magzatvízt: Biztos ez is mindenkinél más, nekem nem folydogált túl sokáig. Lehet, hogy volt pár perc, de az alatt gyakorlatilag az egész elfolyt.
3x szültem, soha nem folyt el a magzatvíz.
1. baba: taxival mentünk-nem éreztem jól magamat, ezért mentünk be a kórházba a 40. héten.
2. baba: rutinvizsgálat után mondta a szülésznő, hogy buszozzak haza a cuccokért és este találkozunk, ekkor bő 3 ujjnyi volt a méhszáj. se görcs, se semmi.
ekkor bkv-val mentem be is, utána vissza szülni is.
2 óra alatt meglett a babám
3. babánál mentőt hívtam-görcsökkel kezdődött, nem szerettem volna otthon szülni. jól tettem, 2 óra alatt meglett a 3. baba is.
Kicsit elkésve, de jelentkezem: két gyerekem van, mindkétszer BKV-val mentem szülni. Mondjuk tőlünk két metrómegállóra van a Szent István. Elsőnél elment a magzatvíz, de nem voltak fájásaim, így mentünk be. A második gyereknél már ezerrel mentek a fájások, amire indultam és teljesen nyitva voltam, amire beértem.
Szóval nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!