Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ment valaki BKV-val szülni?

Ment valaki BKV-val szülni?

Figyelt kérdés
Felmerült bennem ez a kérdés, mert csak 5 megállóra van innen a kórház. IGaz, ehhez egyszer át is kell szállni, de nincs 20 perc az egész. Még nem szültem sosem, nem tudom, milyenek a fájások, de nem szeretnék filmekre alapozni. Van közöttetek olyan,aki a fájások megindulásakor BKV-val ment szülni? Tudnánk autót kölcsönkérni, ha muszáj, csak annyira kevés útnak tűnik. Mit gondoltok?
2013. ápr. 23. 12:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló, igen, szültem már :) Amikor mi elindultunk a kórházba már eléggé fájt, de azért még nem volt vészes. 2 ujjnyira voltam kitágulva mire a kórházba értünk. Utólag simán elmentem volna tömegközlekedéssel is, de hát azt nem tudni előre hogy abban a 20 percben hogy is lesz, hogy mennyire fáj és mikor folyik el a magzatvíz...

első voltam

2013. ápr. 23. 12:20
 12/17 anonim ***** válasza:

8. válaszoló:

Kérdezted a magzatvízt: Biztos ez is mindenkinél más, nekem nem folydogált túl sokáig. Lehet, hogy volt pár perc, de az alatt gyakorlatilag az egész elfolyt.

2013. ápr. 23. 12:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

3x szültem, soha nem folyt el a magzatvíz.

1. baba: taxival mentünk-nem éreztem jól magamat, ezért mentünk be a kórházba a 40. héten.

2. baba: rutinvizsgálat után mondta a szülésznő, hogy buszozzak haza a cuccokért és este találkozunk, ekkor bő 3 ujjnyi volt a méhszáj. se görcs, se semmi.

ekkor bkv-val mentem be is, utána vissza szülni is.

2 óra alatt meglett a babám

3. babánál mentőt hívtam-görcsökkel kezdődött, nem szerettem volna otthon szülni. jól tettem, 2 óra alatt meglett a 3. baba is.

2013. ápr. 23. 14:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egybol eros 5-7 perces fajasokkal kezdodott, en biztos nem tudtam volna bkv-zni, sot mar a szekrol is alig tudtam felkelni.
2013. ápr. 23. 22:26
 15/17 anonim ***** válasza:
taxi?
2013. ápr. 26. 21:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Kicsit elkésve, de jelentkezem: két gyerekem van, mindkétszer BKV-val mentem szülni. Mondjuk tőlünk két metrómegállóra van a Szent István. Elsőnél elment a magzatvíz, de nem voltak fájásaim, így mentünk be. A második gyereknél már ezerrel mentek a fájások, amire indultam és teljesen nyitva voltam, amire beértem.

Szóval nem lehetetlen.

2013. ápr. 27. 18:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Meg annyi, hogy a második szülésem szerintem talán 2-3 perces fájásokkal kezdődhetett. Nem mértük, mert teljesen egybefolytak.
2013. ápr. 27. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!