Ment valaki BKV-val szülni?
Nem tudhatod, hogyan indul a szülésed. Én háromszor szültem, de a fájásokkal NEM BKV-znék, az tuti, még a lépcsőn sem tudtam volna fellépni, ha régi típusú.
Hívjatok taxit (ha ilyen közel van, akkor max egy-két ezer lehet, vagy mentő is bevisz.
Ha van lehetőségetek saját autóra, akkor azt javaslom, hogy kérjetek.
Mi is közel voltunk, de amikor elindultunk,már nagyon rosszul voltam. Hányingerem is volt (méhösszehúzódások ingerlik a gyomrot), mi van ha ott dobom ki a taccsot, vagy folyik el a magzatvíz (mondjuk nekem az otthon megtörtént). De tényleg, nem biztos, hogy akarsz egy csomóvadidegent magad mellé azokban a pillanatokban,még hacsak 5-10 perc is.
"Hát ezek szerint még a fájások sem egyformák :) Én simán elbkv-ztam volna az én fájásaimmal (mi vidéken lakunk amúgy és autóval mentünk)"
Tényleg nem. Ha szültél, akkor azt is tudod, hogy az elején elviselhetőbb és folyamatosan fokozódik az erősség és a hossz. De valóban, egyénenként is különböző.
Off: ha a magzatvíz már elfolyt attól még csordogál egy jó ideig nem? minden fájásnál egy kicsi nem?
Nekem burkot repesztettek, és utána így volt.
Első voltam
Második vagyok, és nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon gyorsan be tud erősödni. Nekem sosem voltak húsz meg tíz perces fájásaim, max. egy-kettő, és rögtön erős két percesekre váltott (ami aztán eltartott pár órát még).
És nem esett szó a lengéscsillapításról. Ha az autó megy át egy buckán, az is nagyon kellemetlen, de ha a busz teszi ugyanezt, hááát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!