Ki mennyi méhszájértékkel ment szülni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 17:12
1/18 A kérdező kommentje:
köszönöm illetve hányadik héten szül
2013. jan. 31. 17:12
2/18 anonim válasza:
Az elsővel 3 ujjnyira voltam nyitva, visszatartáson feküdtem. Hazaengedtek, aznap éjjel visszamentünk, egész éjjel fájásaim voltam, a reggeli vizitre 6 ujjnyira voltam nyitva.
A másodikkal 2 ujjnyira voltam nyitva burokrepesztéskor.
3/18 anonim válasza:
1 ujjnyira voltam nyitva, mikor bementünk és papírvékony volt a méhszájam. Ezután 1,5 óra alatt eltűnt a méhszáj.
4/18 anonim válasza:
2 ujjnyira voltam kitágulva... 4 óra alatt szültem meg...másodjára 3 óra alatt...
5/18 frászkarikaborsó válasza:
37+6 hetes voltam, 2 ujjnyira voltam nyitva mikor elfolyt a magzatvíz. 7-8 óra múlva lett meg a kisfiam, de ebből "csak" az utolsó 4,5 óra volt húzós.
6/18 anonim válasza:
19 órát vajúdtam. Már a kórházban voltam túlhordás miatt. Az első fájástól számítva 6 óra múlva vizsgáltak újra, totál zárt voltam, pedig azt hittem lekaparom a falat. 5 óra múlva kezdtem csak tágulni, a vajúdás 11. órájában :/
7/18 anonim válasza:
39+4 szültem. 2 ujjnyira voltam nyitva.
6 óra alatt meglett a babám.
8/18 anonim válasza:
C:3111 (totál éretlen méhszáj)és indítás a 41 héten.
méhszájérlelő tabit kaptam csak így tudtam tágulni,de ez is egy napba került..
2 hós kisfiú anyukája!
9/18 anonim válasza:
1222 volt, a 39. héten 9,5 vajúdás után született meg.
10/18 anonim válasza:
Hajnal 3-kor 5 perces fájásokkal 2000,majdnem hazaküldtek.Majd 5-re eltűnt a méhszáj.
40+2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!