Szeptemberben fogok szülni, de még nem érzem magam felkészültnek. Hogyan lehet erre felkészülni?
Mire eljön a szeptember, már nagyon fogod várni a szülést hidd el! Abból a szempontból, hogy láthasd már a babád és abból is, hogy annyira megterheli a szervezeted már a nagy pocak, hogy "szabadulni" akarsz majd tőle.
Amikor eljön ez a két eset, akkor már nem fogsz az infúzión gondolkozni! :) Nem akartam általánosítani, biztos van aki örök életére szeretne terhes lenni, velem ez nem így volt :)
Èn sem voltam elötte soha sem korházban.
èn konkrétan nem szerettem terhes lenni, sok panaszom volt, görcsök, vérzés...
Ès még túl is hordtam 10 nappal, így már annyira és annyira vártam a szülést, hogy nekem az egy óriási megkönnyebülés volt.
Szia.
Én max 3 hét múlva szülni fogok első babával vagyok állapotos.Én is azt hittem,hogy mivel 9 hónap áll(t) előttem,hogy mire eljön a szülés ideje,teljesen fel leszek készülve.Hát elmondanám,hogy erre NEM LEHET FELKÉSZÜLNI!!Mivel nem tudod,hogy milyen fájdalom előtt állsz,mivel ilyen fájdalmat még soha nem éreztél,ezért nem is lehet rá sehogyan sem felkészülni.Meg a szülés egyik szakaszára sem,mert még te sem tudhatod,hogy mi fog történni,sajnos ezt előre nem lehet tudni,minden a szülőszobán dől el.Én is nagyon félek,de már java részt nem a szüléssel és a félelemmel foglalkozik az agyam,hanem azzal,hogy végre a kezemben tarthassam a kisfiamat és ezért már kézzel-lábbal mennék szülni akár már ma!!Minden nap úgy ébredek fel,hogy hátha ma jött el a nagy nap,és a nap 24 órájában készenlétben vagyok :)
Nyugi,ne a fájdalomra gondolj,hanem arra,hogy utána a kezedben lehet a gyermeked,aki kárpótol minden fájdalomért!!Élvezd ki még a terhességedet.Én is mindig nagyon féltem a vérvételtől is,de a terhességem alatt már annyira megszoktam,hogy már bátran nyújtottam oda a karomat,egyáltalán nem félek már tőle.A fájdalomküszöböm mondjuk az olyan közepes,de nem tudhatom,hogy a szülési fájdalmat hogy fogom tudni elviselni,mivel az teljesen más fájdalom..lehet,hogy semennyire sem fogom bírni,vagy az is lehet,hogy még jobban mint egy ujjvágást. :) Majd a szülőszobán kiderül :)
Boldog babavárást és könnyű szülést neked :)
37+2 hkm
Hidd el, hogy a branül felhelyezése lesz a legenyhébb fájdalom, amit érezni fogsz. Én is ettől rettegtem jobban, mint a szüléstől, és pedig nekem egész jó a fájdalomküszöböm. Persze a szülés közben rájöttem, hogy igazából egyenlő a 0-val, mégis érzéstelenítés nélkül csináltam végig az egészet. Én is azt gondoltam, hogy fel vagyok készülve, de tévedtem, mégis, mikor rám tették a picit, úgy éreztem könnyű menet volt... Szóval ne félj, menni fog.
Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!