Mi az, amit igényelni lehet ha lejár a gyed, többet ad, mint a gyes? Júliusban lejár a gyedem, szeptemberben születik a kistesó.
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 15:22
1/15 anonim válasza:
szerintem a gyed után csak a gyes van.de ha újra szülsz akkor megint kapni fogod a gyed-et.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem a gyes lesz az. Valamiről hallottam,amire én is jogosult vagyok,de nem tudom,mi is az. Pedig tegnap este mondták nekem. Nem is lyukas az agyam...:)
Mivel van "munkahelyem", így van valami,ami kicsit több mint a gyes. De úgy elfelejtettem hogy mi is az...
2011. jún. 8. 15:31
4/15 A kérdező kommentje:
Nem ez a szó rémlik...
Hogy ennyire dinnye legyek,hogy elfelejtem...
2011. jún. 8. 15:35
5/15 anonim válasza:
A volt fizetésedtől függően esetleg a táppénz több (bár a mostani szabályokkal nem sok esély van rá), arra tudsz menni valameddig, de azt nem tudom, hogy utána igényelheted-e a gyes-t.
7/15 A kérdező kommentje:
Nagy valószínűséggel a szülési szabi lesz az-ha azzal ki lehet húzni azt a 2,5 hónapot,míg megszületik a baba.
2011. jún. 8. 15:59
8/15 anonim válasza:
azt úgy tudom közvetlenül szülés előtt 28 napig lehet csak igénybe venni. én kivettem a szabikat, utána szülésig táppénz, gyest nagymama nevére kértük.
9/15 anonim válasza:
Akkor nem hiszem mert én tavaly csak a várható szülés előtt egy hónappal előbb mehettem el. :(
Akkor sajnos nem tudom. Kérdez rá attól akitől ezt hallottad.
10/15 A kérdező kommentje:
Majd megkérdezem,és utána járunk a dolgoknak.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
2011. jún. 8. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!