Meg tudja mondani valaki hogy ki volt az orvosa annak a lánynak aki a Kenézyben belehalt ikrei szülésébe szeptemberben? Kíváncsi lennék.
Szia,ha nem írod nem is tudok róla..na persze egy erhesnek nem is jó ilyeneket olvasni...-kerestem a neten de orvosának nevéről nem esik egy szó sem csak ,hogy még folyik a nyomozás...de ezt találtam még:
ez egy komment :
A cikkel ellentétben, az anyuka nem a szülésbe halt meg, hanem terhesen, hirtelen elhunyt, anélkül hogy a szülés megindult volna. Rutinvizsgálaton volt a kórházban éppen, így történt hogy az ikreket császármetszéssel szerencsére megmentették. (Nem tudom a rokon informátor nincs ezzel tisztában vagy a Civishír értelmezte rosszul? Mindenesetre akár hibázott valaki akár nem a terhesgondozás során esetleg, _szülés_ közben nem hibázhatott.)
Borzasztó tragédia.
így ha ez az igaz akkor nem az orvos a hibás,de sajna ez már nem segít rajta :(
Ha főorvos, akkor DR. Simó Dezső. nem tudom hány főorvos van a szülészeten, de ő tutti az.
megjegyzem én miatta mentem át a klinikára inkább.
Hálistennek egészséges ikreket szültem.:)
Ó, nagyon sajnálom!!!
Javítsatok ki, de ha trombózist kapott az nem (feltétlenül) az orvos hibája..
Én a Klinikán szültem 2x, az ott dolgozó orvosok egytől egyig szuperek, csak jót tudok róluk mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!