Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit vigyek a babának a Bajcsyba?

Mit vigyek a babának a Bajcsyba?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én négy éve szültem ott, de minden ua. mert barátnőm is ott szült.

Első napokban nem kell semmi a babának, mindent adtak. Pelenkát, cumisüveget, popsikrémet, köldökkezelőt...mindent.

Esetleg amit vigyél, az a popsitörlő kendő, meg textilpelus.

A többit menet közben meg fogod tudni.

Én vittem még plédet is a babának meg sapit a fejére meg kis kesztyűt, hogy ne karmolássza magát.

Nekem még bimbóvédőt is hoztak a csecsemősök, de az négy éve volt. Mellszívót sem kellett vinnem mert az is volt a csecsemősön. Gondolom ez nem nagyon változott azóta.

Talán kérdezd meg a nővéreket majd, úgyis oda mész nst-re nem ?

2009. szept. 24. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy ruhát is adnak. Minden nap szépen felöltöztették a babácskát. Én nagyon meg voltam ott elégedve mindennel.

A másodikat a SOTE I-en szültem fél éve. Na ott már egészen más volt a helyzet!!!

2009. szept. 24. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Én júniusban szültem ott! Ruhát adnak. Pelenkát, popsitörlőt, krémet nem! Ha beadod éjszakára a babát, elkérnek 3 pelust és egy textilpelust!!!

Magadnak pedig vigyél Tena Ladyt, jó nagyot és sokat!

Én 1 cumisüveget is vittem.

Könnyű szülést!

2009. szept. 25. 16:15
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Én 30-ára vagyok kiírva a Bajcsyba, és kaptam papírt a szülésznőtől, hogy mit kell vinni a babának:

eldobható pelenka 5-7db/nap

textil pelenka 2-3 db/nap

(olajos) törlőkendő 1 csomag

sapka, kesztyű/zokni a baba kezére

popsikenőcs

cumisüveg szükség szerint

cumi szükség szerint

bimbóvédő szükség szerint

És még azt is mondta, hogy hozzak ruhát is neki bentre, mert szülés után ugyan felöltöztetik, de utána lehet hozottba tenni, és egyébként is szülések számától függ, hogy éppen mit tudnak adni...

Minden jót!

2009. okt. 5. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!