Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a kórházba ki...

Szülés után a kórházba ki pelenkázza át a babát?

Figyelt kérdés
szólni kell a nővéreknek vagy kérjek pelenkát?
2013. ápr. 16. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem az első nap 3 nap pelenkát adtak a 3 napra! Többit neked kell bevinni, először persze megmutatják, hogyan kell pelenkát cserélni. Vagyis nálunk megkérdezték, hogy megmutassák-e? Egyébként az anyának kell kicserélni a pelenkát, hisz veled is van a baba a kórterembe. Popsikrémet, nedves törlőt, köldökre hintőport illetve alkoholt neked kell bevinni. Legalábbis nálunk így volt, 2 éve, mikor szültem.
2013. ápr. 16. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Közvetlenül a szülés után a csecsemős bepelenkázza. De ha rooming-in rendszer van (szerintem majdnem mindenhol az van) akkor utána már a te dolgod mind a köldökcsonk ápolása, mind a pelenkázás. És a legtöbb kórházba kell vinni pelenkát, popsitörlőt (esetleg popsikrémet is). Kérdezd meg a kórházban, ahol szülni fogsz, hogy mit kell bevinni a babának, nehogy ott érjen meglepetés.
2013. ápr. 16. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Fürdetéskor átpelenkázták őket a nővérek, egyébként én, mivel velem voltak a nap 22 órájában, csak 2 órára voltak leadva (kötelezően).
2013. ápr. 16. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
kórházfüggő h ad e vagy sem szent imrében minden volt,dél pestiben semmi.
2013. ápr. 16. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Először megmutatták, aztán mondtam, hogy majd én szeretném csinálni mondták, hogy jó eleinte segítettek aztán ment egyedül is. Naponta többször jöttek, nézték van e elég pelus.
2013. ápr. 16. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Szülés után ő adták rá a pelust. 2 óra fekvés után odahozták a babát és a 3 napban egyszer sem vitték el tőlem. Nekünk kellett pelust és popsitörlőt is vinni, popsikrémet és köldökápoláshoz a kórház adott. Egyszer megmutatták hogy hogy kell pelenkázni, utána ránk sem néztek 3 napig. Naponta egyszer a reggeli viziten megkérdezték hogy kell-e valamiben segítség, de azt sem gondolták komolyan. :S

Pécsen szültem.

3hetes fiú anyukája

2013. ápr. 17. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:

kórház függő.

március elején szültem a szt. Imrében (már?) nem adnak pelust.

császáros voltam- így első nap nem is lehetett velem a baba- bejött a csecsemős, hogy vinne pelust a picinek... talán fürdetés után kapott kórházi pelust, nem emlékszem.

2013. ápr. 18. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!