Lehetséges császármetszés úgy, hogy a baba már a szülőcsatornában van?
Figyelt kérdés
Egy rokon lány nemrég szült, és azt mesélte, hogy bár a baba haja már látszódott, megcsászározták. Azt is mondta, hogy az egy órás kitolási szakasz előtt két órán keresztül már nyomnia kellett néha :O
Nekem azt mondták, mikor én szültem, hogy fájás nélkül tilos nyomni.
Most akkor hogy van ez?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
2013. ápr. 14. 18:44
11/19 anonim válasza:
12/19 anonim válasza:
Az én fiam feje búbja is kint volt.
De akkor miért akart volna a dokim császárt, ha onnan már nem lehet visszahúzni?
13/19 anonim válasza:
hát én nem tudom,de úgye én se voltam ott a te szülésednél meg te se az enyémnél :) lehet a kisfiam előrébb volt egy kicsit nem tudom nekem ezt mondta 2 orvos is....
14/19 anonim válasza:
Amikor én szültem, az egyik anyukát császar után tolták be a kórterembe. Ő azért sírt, mert végigszenvedte a fájásokat, a kitolási szakaszban volt, és megcsászározták mert a baba feje rosszul állt. Már látták kintről a fejét.
15/19 anonim válasza:
Nekem már voltak tolófájásaim mikor szültem, az orvos mikor benyúlt már érezte a baba buksiját, csak előtte volt a köldökzsinór beékelődve, nem szabadott nyomnom, és azonnal vittek császározni. Még félig ébren voltam, mikor már az orvos kezében volt a szike. Kegyetlen volt hogy jött a tolófájás és nem szabadott nyomnom, plusz fogták a baba fejét, hogy ne jöjjön ki. Utólag kiderült a nyakára is volt tekeredve, de szerencsére azóta már egy zsivány féléves! :)
16/19 anonim válasza:
persze hogy lehet
ha valaki sikertelenul tolofajasokkal kuzd es a baba nem jon akkor csaszaroznak.
Van olyan hogy eloszor vakumot probalnak es nem sikerul ilyenkor is csaszaroznak.
A mutet kicsit nehezebb mert a baba nagyon lent van de ugyes orvos siman visszahuzza a gyerket es ugy szedi ki.
17/19 anonim válasza:
Nekem is a szülőcsatornába akadt el,de már nem volt idő a császárra ,mert nem volt szívhang,két orvos nyomta ki belőlem , a babát rögtön újra élesztették,engem meg két órán át stopolttak,mert annyira szét szakadtam.De a szobatársamnak visszanyomták úgy császározták.
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tájékoztatást, akkor úgy látszik ez is "orvosa válogatja" dolog.
2013. ápr. 15. 15:22
19/19 A kérdező kommentje:
És az érintett Anyukáknak nagyon gratulálok és örülök, hogy nem lett semmi gond :) :)
2013. ápr. 15. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!