Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért van bajba néha, a baba...

Miért van bajba néha, a baba és mama ami miatt császármetszés kell?

Figyelt kérdés

2012. dec. 16. 18:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Leesik valamelyikük szívhangja, vagy nem tágul a méhszáj. A tolófájások jöhetnek zárt méhszájnál is, ha nem csinálnának császárt szétrepednél belül.
2012. dec. 16. 18:24
 2/17 anonim ***** válasza:
78%

Esetleg a fájások ellenére nem tágulsz.

Nekem 20 órás vajúdás után mondta a doki, hogy elég volt, nagyon kifáradtam már én is és a baba is inkább megcsászároz.

2012. dec. 16. 18:30
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
kifáradás, nyakon a zsinór, beteg anya (szembetegségek, gerincbetegségek), előző császár után s sokszor automatikus a második, farfekvés vagy medencevégű fekvés
2012. dec. 16. 18:58
 4/17 anonim ***** válasza:
53%

"A tolófájások jöhetnek zárt méhszájnál is, ha nem csinálnának császárt szétrepednél belül."

Tolófájások nem jönnek zárt méhszájnál, mivel akkor indul el az egész, mikor a koponya kezd kicsúszni a méhszájból a hüvely felé. Ez meg zárt méhszájjal nem lehetséges.

2012. dec. 16. 19:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen kitágultam tolófájásaim is voltak és a baba mégsem jött ezért császároztak.

Téraránytalanság volt,nagy volt a baba amit az uh-n elmértek.

2012. dec. 16. 21:33
 6/17 anonim ***** válasza:
66%
Márpedig nekem zártnál jöttek!
2012. dec. 17. 09:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szivárgot a magzatvíz,de csak 1 cm-re voltam tágulva,a magzatvíz zöld volt ezért lett császárom.

Azt mondták a baba bele halhatna a szülésbe.

3 hetes kiscsaj mamája

2012. dec. 17. 12:13
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Harántfekvés. Képtelenség megszülni.
2012. dec. 17. 12:42
 9/17 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. dec. 17. 13:54
 10/17 anonim ***** válasza:

Tulajdonkeppen osszegezve anyai vagy magzati okok.

A magzat vagy anya alapbetegsege miatti tervezett csaszar ill fekvesi rendellenessegek harat,lab stb.

Es ott van a surgossegi kategoria ugyancsak anyai vagy magzati okokbol.

Anyai okbol surgossegi a meh repedese,nem elegendo tagulas tobb oran at.

magzat:szivhang tartos elvaltozasa vagy a magzati micro

ver vizsgalat rossz eredmenye.

A csaszart mindig az orvos donti el abban a pillanatban egy masik orvossal kozossen.

Ritka a csaszar anyai kenyelembol vagy a huvely feltesebol vagy extrem felelembol.

A csaszar sok sulyos akar halaos ill maradando karosodast okozo komplikacioval jarhat igy csak indokolt esetben szabad elvegezni.

2012. dec. 17. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!