Miért van bajba néha, a baba és mama ami miatt császármetszés kell?
Esetleg a fájások ellenére nem tágulsz.
Nekem 20 órás vajúdás után mondta a doki, hogy elég volt, nagyon kifáradtam már én is és a baba is inkább megcsászároz.
"A tolófájások jöhetnek zárt méhszájnál is, ha nem csinálnának császárt szétrepednél belül."
Tolófájások nem jönnek zárt méhszájnál, mivel akkor indul el az egész, mikor a koponya kezd kicsúszni a méhszájból a hüvely felé. Ez meg zárt méhszájjal nem lehetséges.
Én teljesen kitágultam tolófájásaim is voltak és a baba mégsem jött ezért császároztak.
Téraránytalanság volt,nagy volt a baba amit az uh-n elmértek.
Nekem szivárgot a magzatvíz,de csak 1 cm-re voltam tágulva,a magzatvíz zöld volt ezért lett császárom.
Azt mondták a baba bele halhatna a szülésbe.
3 hetes kiscsaj mamája
Tulajdonkeppen osszegezve anyai vagy magzati okok.
A magzat vagy anya alapbetegsege miatti tervezett csaszar ill fekvesi rendellenessegek harat,lab stb.
Es ott van a surgossegi kategoria ugyancsak anyai vagy magzati okokbol.
Anyai okbol surgossegi a meh repedese,nem elegendo tagulas tobb oran at.
magzat:szivhang tartos elvaltozasa vagy a magzati micro
ver vizsgalat rossz eredmenye.
A csaszart mindig az orvos donti el abban a pillanatban egy masik orvossal kozossen.
Ritka a csaszar anyai kenyelembol vagy a huvely feltesebol vagy extrem felelembol.
A csaszar sok sulyos akar halaos ill maradando karosodast okozo komplikacioval jarhat igy csak indokolt esetben szabad elvegezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!