Vannak itt olyan kismamák akik okt.10-re vannak kiírva és császárosak lesznek?

Ne aggódj. Nekem jövöhétre van kiírva a császár. Én is félek, de már valahogy hozzászoktam a gondolathoz. Nekem nem fordult be a babám és ezért lesz császár, első baba, és a dokim nem hagyja természetesen megszülni. Forgatgatni nem akarom, mert félek hogy rátekeredik a köldökzsinór a nyakára, vagy bárhova, és nem akarom kockáztatni. Biztos megvan a maga oka hogy miért nem fordult meg. A lényeg hogy minden rendben legyen, így vagy úgy. Szerencsére annyira megbízom az orvosomban, hogy komplikációtól nem félek, inkább attól hogy a gerincembe szúrjanak egy tűt. Meg attól hogy nem fogom érezni a lábam, és nem akarok ezért bepánikolni. Az aneszteziológus mondta, hogy a fájdalmat az érzéstelenítés teljesen kikapcsolja, de az érzetet, hogy matatnak, azt nem. Így attól se ijedjek meg ha érzem azt hogy lekenik a hasam, vagy amikor kiemelik a babát, fájni nem fog. (én úgy gondolom olyan érzet lesz mint a fogorvosnál, fájdalmat nem érzel de azt hogy matatnak a szádban igen).
Nekünk utána lesz nehéz és fájdalmas, felkelni, és mozogni, míg a természetes úton szült kismamik meg előtte és közben szenvednek.
Ne idegeskedj, én is próbálok nem parázni, és csak arra gondolni, hogy milyen jó lesz megpillantani a kisbabámat!
Amúgy elég jól viselem, persze hamar elfáradok, de még sétálgatok, bár egy csiga gyorsabb nálam, de azért még jövök-megyek. Szerencsére nem vizesedem, és még aludni is viszonylag jól tudok. A sírás engem is elkap néha, de ez normális. Na meg kb 1 hete néha hányinger tör rám. Pedig az elején egyszer sem hánytam...
Nagyon sok boldogságot kívánok és kitartást! Már nincs sok!
38 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!