Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Csaba Ákost vagy Dr....

Dr. Csaba Ákost vagy Dr. Garamvölgyi Zoltánt válasszam a SOTE I-en?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már csak egy hónapom van hátra a szülésig, és a kezelőorvosom sajnos elmegy a SOTE I-ről, ezért a fenti két orvost ajánlotta maga helyett. Nektek milyen tapasztalatotok van velük kapcsolatban, és meg tudjátok-e esetleg azt is írni, hogy konkrét összeget várnak-e el a szülésért vagy rábízzák a kismamára?

Köszönöm a válaszokat előre is.

2009. szept. 22. 15:25
 1/6 anonim válasza:

Szia!

Nincs tapasztalatom a két orvossal kapcsolatban. Demeter doktort tudom neked ajánlani. Privát üzenetként szívesen megosztom veled a véleményemet.

2009. szept. 23. 15:33
 2/6 anonim válasza:
Én Dr. Csaba Ákosnál szültem, és őt ajánlom. Nagyszerű szakember és fantasztikus ember. Odafigyel (ha fizetsz, ha nem), és nagyon megbízható. Nekem csak pozitív tapasztalatom volt vele. Nem hiszem, hogy bármennyi pénzt kérne vagy várna, de megérdemli, ha van miből adni, ha nincs, akkor meg biztos, hogy ő nem az az orvos aki ezért vágná a pofákat.
2009. szept. 30. 22:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos elég sürgős volt új dokit választanom, így már felkértem Garamvölgyit. Ő konkrétan megmondta, hogy mennyit kér. Ha tudtam volna, hogy Csaba doki nem ilyen, akkor valószínűleg őt választottam volna. Az ugyanis érthető, hogy az ember ad, hiszen bejön a munkaidején kívül is bármikor, de az számomra nem igazán elfogadható, hogy konkrét összeget mond.
2009. okt. 1. 12:37
 4/6 anonim válasza:
Szia! Én is épp Dr. Csaba Ákos és Dr. Garamvölgyi Zoltán között vacilálok. Olvastam hogy G.Z. pontos összeget mondott neked. Megmondanád hogy mennyit mondott? Az én dokim Dr.H.Erik volt, de ő nem tudott az összegekről semmi pontosat mondani. Eddig nagyon vegyesek a vélemények. Előre is köszi, remélem még fogsz tudni válaszolni.
2009. okt. 2. 19:23
 5/6 anonim válasza:
Sziasztok! én Garamvölgyinél szültem és a szülésre 70000-ft. kért és a ctg-ért külön kellet fizetni (ugyan a tb. álja) és a kórházban volt,plussz a magánrendelőbe kért összeg, 15 ó vajudtam nem tudtam megszülni a vége császár lett, és oxigén hiányos lett a pici babaám amit utólag a körzeti gyermekorvostól tudtam meg! nekem az első szülésem volt de sokkal többet vártam tőlle (figyelmet) ja a vége 15-körülre esett és már nagyon siettet a magánrendelésére! úgy gondolom, hogy a szülés élményekkel telinek kéne lenni mégha nagyon fáj is de nekem rossz tapasztalatom volt vele kapcsolatban! remélem segítettem a választásban!
2010. ápr. 23. 13:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de már nem aktuális. Időközben az én kisbabám is megszületett. :) Egyébként nekem is hasonló tapasztalataim voltak Garamvölgyi dokival kapcsolatban, bár nekem rapid szülésem volt, így nem "raboltam" túl sokáig az idejét. Én inkább azt éreztem, hogy nem figyelt eléggé oda rám. A második babámat már nem hiszem, hogy nála fogom szülni.
2010. ápr. 24. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!