Újszülött babának és úgy általában milyen pelenka márkára esküsztök? Melyiket válasszam? Elsőre mennyit vegyek neki a legkisebb méretből?
A huggies nagyon jól bevált nálunk
newborn méretből elemi készletet talán egy 27 db-os kiscsomagot.
Nekünk a Libero volt be, azóta is azt használjuk, bár az 1esből kifolyt a pisi, de a 2es is tökéletes egy átlagos méretű újszülöttnek, kórházban is azt használták.
Szóval én egyből a kettest venném a helyedben
Mi anno, úgy csináltuk, hogy minden márkából vettünk egy csomaggal és ami bevált utána egy darabig csak azt vettük. A huggies volt a kedvencem, utána libero, a pampers-t viszont utáltam. Aztán idővel (kb fél év) csak Pampers-t használtam (azért, mert jött a nyár és ez elég vékony, de sok pisi fér bele) , 1 évesen pedig már zöld tescósat.
2-es méretet vennék a helyedben, a mennyiség akármennyi lehet, úgyis elfogy.
nekünk csak a Liberó vált be, újszülöttként is meg nagyobb korában is
a Liberó vastagabb a többi pelusnál, szerintem azért jobb, mert többet bír
kisfiam nagyon sokat iszik, a Pampersnek az egész belseje kijön reggelre a sok pisitől, és a gyerek egész alsó teste pizsamája tele van a zselével, ami a pelenkából kijön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!