Rosszabb a szülésmegindítás, mint, mikor magától indul be a szülés? Mivel indítják meg? Mit adnak be?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat mindkét oldalról szívesen fogadok. A dokim beküldött a kórházba, a kiírt napon, és előfordulhat, hogy benn tartanak. Sőt megeshet, hogy meg is indítják a szülést... De nem tudom mire is számítsak...2013. ápr. 9. 09:30
11/12 anonim válasza:
Én írtam azt, hogy ha minden ok, akkor én legközelebb nem hagyom, hogy beleavatkozzanak a szülésembe. Nekem UH alapján mondták meg a terhesség korát, mivel már 4hónapja nem menstruáltam egyáltalán, és előtte is rendszertelen volt, így abból nem tudtak számolni. Nekem semmi jele nem volt annak, hogy indulna kifelé a babám, se jósló, se hasmenés, teljesen zárt voltam, mégcsak a méhnyakam sem rövidült. Mint már írtam, 40+6naposan indították be a szülést, és amikor a szülésznő meglátta a kisfiamat, az volt az első mondata, hogy ezt a babát biztos nem hordtam túl, annyira magzatmázas volt még a kincsem. Itt nálunk (Eger) sajnos ezt csinálják, indítják boldog-boldogtalannak, de már bánom nagyon, hogy akkor nem álltam a sarkamra. Tartottam attól, hogy ha saját felelősségemre hazajövök, mi lesz, amikor megyünk szülni (ugye azt látják az adataimnál). De legközelebb nem lesz ilyen, az biztos.
12/12 A kérdező kommentje:
Persze mindkét oldalt megértem.
De még az is lehet, hogy nem kell indítani, mert már fájásokat mérek :)
2013. ápr. 9. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!