Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek nincs kocsijuk, a...

Akiknek nincs kocsijuk, a szülőknek sem. Hogyan mentetek be a kórházba?

Figyelt kérdés
Mentő? Taxi? Nem gáz mentőt hívni? Nincs segítségünk.
2013. ápr. 8. 16:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Kedves 6-os, szerintem a mentő meg erre is van, nem csak a "betegeknek". A taxit is kifizeti a TB? Ugyanis ha 15 évig fizettem a TB-t rendesen, nem fogok még taxit is saját pénzből fizetni, hiszen alanyi jogon jár nekem az ellátás, és ebben a megindult szülés utáni mentővel beszállítás is beletartozik.
2013. ápr. 9. 08:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. :) Csak kíváncsi voltam, hogy ti hogyan oldottátok meg. Érdekes módon a párom nagyon ragaszkodna a mentőhöz. Első babánk lesz, igazi paraapuka :) több mindenen aggódik mint én :D Hozzá teszem van ismerősöm, akiknek van autójuk és mégis mentővel mentek, még szerencse, mert a kicsi majdnem kibújt ígyis mire beértek :D (de komolyan)Gondolom majd a helyzet is adja, meg hogy hogyan érzem magam, bár bízom a legjobbakban. Még van egy kis időnk, de úgy rohannak a hetek :) Szép napot nektek
2013. ápr. 9. 09:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekünk sincs segítségünk, így menővel mentünk. Én nem éreztem gáznak, és én sem gondolnám, hogy csak a betegeknek van.

Nekem meg amúgy is egy kisebb vagyon lett volna a taxi.

2013. ápr. 9. 13:26
 14/18 anonim ***** válasza:
taxival,előtte felvettem egy tena lady inkontinenciabugyit,nem lett baja a kárpitnak:)
2013. ápr. 10. 10:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Természetesen mentőt hívnék, azért van!Még ha közel is laktok, 10 perc alatt is történhet váratlan dolog és gondolom a taxisnak nincs olyan végzettsége, hogy el tudjon látni, sem eszköze stb!Én egy mentőben biztonságban érezném magam!Másik, mi van ha dugó van a városban?A mentőt elengedik bárhol bármikor, a taxist nem fogják!

Én busszal mentem reggel vizsgálatra és nst-re, de már nem engedtek haza, mert annyira nyitva volt a méhszájam, hogy már küldtek is le a szülészetre! :)

2013. ápr. 10. 10:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha a taxit választjátok, akkor készíts a kórházi táska tetejére egy vastag plédet, vagy valamilyen párnát. Én ezt tervezem, és akkor magam alá rakom mikor beülök. Meg nyilván nem te leszel az első kismama akit bevisz, lehet van erre megoldása. Amúgy ha lenne kocsink akkor is taxival mennénk, mert az apuka annyira izgulna, h veszélyes lenne ha ilyen idegállapotban vezetne.
2013. ápr. 11. 16:50
 17/18 anonim ***** válasza:
off: én nem bántam meg a taxit, a taxis és apuka elöl szétidegelték magukat én meg hátulról nevetgélve, halál nyugalommal kérdezgettem az időt hogy a fájások gyakoriságát mérjem. Ha a férjem vezetett volna, tuti baleset.
2013. ápr. 12. 14:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, minden válasz hasznos volt :)
2013. ápr. 12. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!